AdiG3
Parasalfikir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yıllık İzinde
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar elimde düzenli girdiğim bir makale ile ve hitle aldığım adsense domainle birlikte banlandı. Google sebep olarak kendi tıklaman dedi
- Şimdi benim ilk denemede alıp kendi 5 denemede bile hala alamayan arkadaşımın adsense reklamlarına sürekli tıklamasıyla oluşan bir hata olma olasılığı varmı çünki kıskanç birisi ve durumu biliyor sizce sorun nedir arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hitle aldigim adsense derken neyi kast ediyorsunuz?
AdiG3
Parasalfikir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yıllık İzinde
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yani düzenli hitle ve düzenli girişli makale ile herşey rayında giderken demek istedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sen tıklamasan bile, aynı ağdan bağlanan başka biri sitendeki reklamlara tıklamış olabilir.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bahsettiğin arkadaşın(!) seninle aynı ağdan bağlanıp reklamlara tıklamışsa tıklamaları senin yaptığını varsayar adsense.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla hocam üzerine alınma sakın, sözüm meclisten dışarı; hala google'ı kandırabileceğini sanan bir dolu webmaster arkadaş var kendisi tıklayan. Sorunca da "ben tıklamadım" diyorlar genelde.
Şimdi onbinlerce adsense yayıncısı var, hepsinin de rakibi var. Emin ol pek çok art niyetli kişi rakiplerinin sitelerine girip sürekli reklam tıklıyordur, google da bunu anlayıp geçersiz tıklama sayıyordur.
Onbinlerce sitede tıklamadan ötürü ban olayı olmazken bazı sitelerde nedense oluyor demek ki.
Sen yanlışlıkla! tıklamış olabilirsin belki. İstersen adsense ekibi ile iletişime geç, mevcut politika ihlalinin tekrarlanmayacağını, gerekli teknik çalışmaların yapıldığını vs söyle, belki ban kalkar. Eğer ban kalkarsa da dikkat et, yanlışlıkla! kendi reklamlarına tıklama.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!