-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Uzmann adlı üyeden alıntı
biraz kurallara aykırı olacak gibi fakat şöyle yapabilirsiniz yeni adsense açıp başka sitenize reklam alın ve o kodları banlı sitenize ekleyin.
Şuan yaptığım işlem o şekilde zaten..
katilcenin adlı üyeden alıntı
Domainin sahibi değişmeden banı kolay kolay kaldırmazlar. Domaini transfer edebilirsiniz transfer edilen kişi domaini yeni aldığını ve banın kaldırılmasını talep edebilir büyük ihtimalle banı kaldırırlar ve sonra tekrar kendi hesabınıza transfer edebilirsiniz.
Hocam bende domain transferini gerçekleştirdim zaten. Domain banliydi ayrıca bu yolları denedim bildiğim bir yöntem
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Imkansiz bir olay hocam.Sahsen ben yasadim ve ayni durumu yasayan arkadaslarim var . Hayatta acmazlar politikalara aykiri bir siteyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İsterseniz size bu konuda yardımcı olabilirim. Sitenize geri reklam almanızı başka bir hesap açarak sadece 1gün içerisinde gerçekleştirebilirim. İletişim için özel mesaj ile ya da 0505 968 12 56 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
CengizhanSibik adlı üyeden alıntı
İsterseniz size bu konuda yardımcı olabilirim. Sitenize geri reklam almanızı başka bir hesap açarak sadece 1gün içerisinde gerçekleştirebilirim. İletişim için özel mesaj ile ya da 0505 968 12 56 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
Şuan yoğun ve mobilim dönüş sağlayacağım..
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.