Merhaba arkadaşlar,
Benim sorunum şu; youtube üzerinden adsense kayıt oldum birkaç hafta önce. Sonra 1 senelik bir wordpress bloğum var onda yayınlarım diye adsense barındırılan (sınırlı) hesabımı yükseltmeye karar verdim.
Google adsense paneline giriyorum Ayarlar --> Erşim ve Yetkilendirme ilgili kısma site adresimi yazıyorum kayıt ediliyor. Sonra reklam alanı oluşturup bloğuma koyuyrum. Doğal olarak boş bir pencere görünüyor. Buraya kadar normal.
Ama gel gör ki adsense panelinde hiçbir uyarı veya ileti yok. Daha önce de başka hesaplardan başvurmuştum. Hesabınız incelenecektir vsvs şeyler yazıyordu. Bomboş. Nebir mail geliyor nede başka birşey ...
hatta erişim yetkilendirme kısmında sitemi girip onayladığım pencere sayfa yenile yaptığımda tekrar girdiğim ekrana dönüyor. Karışık mı anlattım bilmiyorum ama yardımcı olacak olursa sevinirim.
Bu arada ilk başvuruyu yapalı 1 haftayı geçti ama hala ne panelde nede mailde tık hareket yok :(
Site bu: www.ozgurmakale.com
Ek Olarak: Ya dedim kendi kendime '' bu kadar uzun yazma okumzlar '' diye. Bak kimsede tık yok :)