lostyazilim
tr.link

Adsense Başvurmalımıyım

9 Mesajlar 887 Okunma
acebozum
tr.link

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar web sitemizde 166 makale içerik var şuan adsense başvurmak için yeterlimi yoksa makale sayısını yükseltmelimiyim daha site imzamdaki site

elektronikssl
webimgo

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Bu şekilde sakın başvurma kabul etmezler. Tasarım ve içeriği daha geliştir. Ayrıca ziyaretçi sayını biraz daha artır.

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Bu şekilde sakın başvurma kabul etmezler. Tasarım ve içeriği daha geliştir. Ayrıca ziyaretçi sayını biraz daha artır.

hocam tasarım açısından google sadeliğe önem vermiyor mu :(

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)
Ben 2 kere baş vurdum almıyorlar. Günlük hit 95 - 150 arası. Hiç te giremiyecem bu gidişle.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Çok güzel bir domain adına sahipsiniz. Bunu baştan belirteyim. Google bu işte gözettiği en önemli şey sitenizin ziyaretçi durumu. 1k hite ulaşın. Zaten para kazanacaksanız ziyaretçi gerekecek. Şimdi kabul de etse siz para kazanamazsınız. Dolayısıyla bu şekilde başvurmak size bir şey kazandırmaz. Ayrıca siteye eklenen içerik orijinal mi bilmiyorum orijinal bile olsa bu şeklide sitenize ziyaretçi gelmez. Biraz daha konuyla ilgili araştırma yapın derim.

• Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Çok güzel bir domain adına sahipsiniz. Bunu baştan belirteyim. Google bu işte gözettiği en önemli şey sitenizin ziyaretçi durumu. 1k hite ulaşın. Zaten para kazanacaksanız ziyaretçi gerekecek. Şimdi kabul de etse siz para kazanamazsınız. Dolayısıyla bu şekilde başvurmak size bir şey kazandırmaz. Ayrıca siteye eklenen içerik orijinal mi bilmiyorum orijinal bile olsa bu şeklide sitenize ziyaretçi gelmez. Biraz daha konuyla ilgili araştırma yapın derim.

içerik orjınalliği ben ve arkadaşım genelde elimizde olan kitaplardan yararlanarak içerik giriyoruz. Kendi yorumlarımızı kattığımızda oluyor. Google adsense kabul etse daha istekli içerik girerim :) o zaman hitler artsın ben öyle başvurayım.

• Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Sizin yaptığınız hatayı birçok kişi yapıyor. Özgün içeriği bile siteye eklemenin kuralları var. Bu şekilde içerik eklerseniz ziyaretçiniz çok az olur.

Bir şey eklediğinizde diğer sitelerde bakın nasıl eklenmiş. Arama sonuçlarında çıkan siteleri inceleyin

Site de çok fazla içerik olmasına gerek yok. Çok fazla içeriği olan siteler değil güçlü içeriği olan siteler arama sonuçlarında çıkıyor. Buna sitenin eski olması, güncel olması gibi faktörleri de eklemek gerekiyor.

Bu domaini güzel değerlendirirseniz geride bırakamayacağınız site yok.
hopdi

kişi bu mesajı beğendi.

meehmetcanhoroz meehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 18 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

zekuda adlı üyeden alıntı

hocam tasarım açısından google sadeliğe önem vermiyor mu :(

hocam sadelik önemli fakat senin tasarımın çok göz yorucu her şeyin rengi açık açık zemine koyu renk uygulanır fakat senin tasarımında beyaz zemine gri uygulanmış. tasarımını değiştir reng çok göz yoruyor bir ziyaretçi olsam çok vakit geçiremem sitede direk çıkarım. sade fakat daha zıt renklerle uygulanmış bir site bul. kesinlikle seo yaptırmalısın yoksa bu site ziyaretçisi çekemezsin bazı makalalerini seo yaptır googled eilk sen çık yoksa hem ziyaretçi gelmez bende kabul edilmezsin

sandokan sandokan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
ben siteni beğendim sadeliği çok güzel. bizde sitelerin içerisine ne bulurlarsa dolduruyorlar. ama birinci aşamayı geçemeyeceğini zannediyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al