-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Google News Kaydınız var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
"Google News, Google’nin özellikle haber siteleri için sunmuş olduğu hizmettir. Sitenizdeki bir yazıyı alarak Google News‘de yayınlar. Bu yayın sonucunda siteniz hit alır."
Yukarıda kısaca tanımladım. Uzun anlatımı imzamdaki linkde mevcut. Temanız göze hitap ediyor. Fakat Bir kategori eksiği var sitenizde? Bu açığı etiketlerle kapatmışsınız. Domain yaşınız 1 ya da 2 aylık sanırım. Ben de başvurumu yaptım. İçerik artmalı ve daha çok kitleye hitap etmeli diyorlar :) Sitemdeki içerik sizin sitenizdekine yakın. Ben 3-4 ay sonra denemeyi, bu süre zarfında yazılarımı arttırmayı hedefliyorum. Size de önerim, benim gibi bir kaç ay daha beklemeniz, bu süre zarfında, içerik ve trafik açısından sitenizi zenginleştirmeniz olur.
Not: Kesinlikle tecrübeli değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kabul görme olayı değişiyor iki yazı ile de kabul edilebilirsin ben şahsen yaptım. Önemli olan sabırla beklemek.
mail: oguzhan_baygul@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Gündem, sinema, spor, teknoloji vb. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tahminimce kabul edilmezsin hocam , hitiniz düşük olmalı ; daha çok kişiye hitap etmeniz gerekiyor verilerinizi artırmanız gerekir , ortalama 5 6 aylık bir sitenin adsense kaydı oluşturması daha iyi olur bence
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz