-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsenseye bir turlu basvuramadim arkadaşlar.gönder butonuna tikliyorum sunucu hatasi internet baglantinizi kontrol edin diyor. TTnet fiber,Superonline,avea Inter etlerinden ayri ayri demedim yine olmadi google gmail hesabima ban mi koymuştur acaba
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende konu açmadan burada bir şey sorayım .Benim önden kullandıgım bir adense hesabım vardı başka sitem için şimdi kullandığım siteye bu reklam kodlarını ekledim.Gözüküyor.Bu site içinde ayrı bir hesap açmam fln gerekiyor mu ? Siteyi fln onaylamadım direk reklam kodunu ekledim böyle olması garip değil mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Lütfen arkadaşın konusunu çözelim öncelikle.
Bu gibi durumlar genelde tarayıcında google translate açıksa ortaya çıkıyor hocam. Butonlar tıklanmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tonguç adlı üyeden alıntı
Lütfen arkadaşın konusunu çözelim öncelikle.
Bu gibi durumlar genelde tarayıcında google translate açıksa ortaya çıkıyor hocam. Butonlar tıklanmıyor.
Mozilla firefoxtan denedim olmadi androidin kendi tarayicisindan bile denedim bir tek bana oluyor sanirim ama hic adsense uyeligim filan yok :confused:
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İmzamda da belirttiğim gibi adsense alamayanlar için sitenizi adsense onaylatıyoruz. Referans amaçlı 2 kişiye ücretsiz hizmet vereceğiz dilerseniz. İmzamdaki konuyu okuyup pmden başvurabilirsiniz.