-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense ile tanışmamız bundan 6-7 ay evvelinde oldu ilk zamanlar önce çok iyi giden reklam yayıncılığım 1,5 ay falan sonra geçersiz tıklama bahanesiyle iptal edildi itiraz ettim kabul görmedi vs. bundan sonrasında bir çok kez başka gmail hesabıyla üye oldum kabul edildi iki gün sonra durduruldu vs.
son olarak bir hafta öncesinde web sitemin mail adresinden deneyeyim dedim uzunca bir beklemeden sonra gelen cevap çok komikti %50 den fazla özgün içerik girdiğim alexa 400k tr 10k larda olan alanında bir kaç siteden biri olan 1,5 yıllık haber sitem yetersiz içerik bahanesiyle kabul görülmüyor bunun benzeri varmı şaşırdım kaldım ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bundan sonrasında bir çok kez başka gmail hesabıyla üye oldum kabul edildi iki gün sonra durduruldu vs.
bunun nedeni ayn isimle kaydolmanız olabilir
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensede banlandiktan sonra ayni isim ve adres kullandiginiz an yeniden banlama oluyor tekrar adsense alma islemide siteniz uygun olsada kabul olmasi zorlasiyor.Ban yedikten sonra degisik isim ve adresle istekte bulunursaniz daha uygun olur.Bilhassa adsense bir yildir cok titiz olmaya basladi cunku cok kisi adsense isteginde bulunmasindan kaynaklaniyor.Bu olay yurt disi adsenselerindede ayni olmaya basladi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense web sitem banlı değil. en azından kontrollerde öyle görünüyor farklı isimler ve mail adresleriyle çok defa denedim. işte söylediğim gibi en son kendi site mail adresinden gönderdim yetersiz içerik vs dedi daha evvelden sen bunu kabul etmişsin 2 ay gösterim almış o zaman yetersiz içerik değildi de şimdimi yetersiz oldu o yüzden buna benzer olayla karşılaşan varmı nedir sebebi diye sorma gereği hissettim....
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeş bir de şunu deneyebilir misin?
Yeni bir mail aç. Farklı isim de olsun.
Analystic varsa yeni gmaile tanımla.
Web master toolsu yeni hesaba bağla.
Analystic verilerini eski hesabında kalacak yenileri aynen devam edecek.
Web mastar toolstaki veriler de hiç bir değişiklik olmaz.
Web master tools yoksa bile yeni hesabında ekle.
Benim söylediğim yöntem google nazarında sahip değiştirme işlemidir.
Daha önce denediğim yöntemlerden biridir. Tavsiye ediyorum.