netbozum
tr.link

Adsense Başvurunuz Onaylandı

65 Mesajlar 8.563 Okunma
acebozum
tr.link

DATA DATA ( Tugra ) Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 149 / 112
  • Ticaret 15, (%87)
EnoxHost hocam ilk onaydan sonra adsense hesabınıza gelir yansıyabilir aynı şeyler defalarca başıma geldi herkesin dediği gibi önemli olan 2. onay eğer 2. onayı red alırsanız zaten adsense hesabınıza bağlanamayacak ve o gelirinizde yok olacak. Birileri hala diretiyor neyin 2. onayı gelir almaya başlamış diye :) tekrar söyliyim 2. ONAY GELMEDEN ADSENSE HESABINIZ ONAYLI DEĞİL GELİR YANSISA BİLE.

Şimdi sayfanıza baktım google reklam kodları olduğu halde reklamlar gözükmüyor. Google adsense hesabınızı onaylamamış red maili gelmiş olmalı.

googleasistan
reklam

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)

DATA adlı üyeden alıntı

EnoxHost hocam ilk onaydan sonra adsense hesabınıza gelir yansıyabilir aynı şeyler defalarca başıma geldi herkesin dediği gibi önemli olan 2. onay eğer 2. onayı red alırsanız zaten adsense hesabınıza bağlanamayacak ve o gelirinizde yok olacak. Birileri hala diretiyor neyin 2. onayı gelir almaya başlamış diye :) tekrar söyliyim 2. ONAY GELMEDEN ADSENSE HESABINIZ ONAYLI DEĞİL GELİR YANSISA BİLE.

Şimdi sayfanıza baktım google reklam kodları olduğu halde reklamlar gözükmüyor. Google adsense hesabınızı onaylamamış red maili gelmiş olmalı.

Hocam peki bu 2. onay maili kaç günde geliyor 1. Onayı alalı 1 hafta oldu benim,ama hala ses seda yok Google'den :)

DATA DATA ( Tugra ) Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 149 / 112
  • Ticaret 15, (%87)
Sumatrabilisim ben başvurduğum zaman en geç 2 gün içinde 2. onay geldi. ( şimdiye kadar toplamda 20 kez farklı sitelerle başvurdum sonuç bu bende) Bekleyin gelir büyük ihtimal.

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Her ne kadar adsense hesabı almak için uğraşanların sayısı devasa olsa da mesele adsense hesabı almak değil, onu hesap kapatması olmadan yürütebilmektir. (Tecrübe)

wmaraci
wmaraci

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
DATA Bende 2. onay olduğunu duydum fakat gelmeyince acaba sistem değişikliğe mi uğradı diye düşünmeye başladım.Çünkü burdaki çoğu arkadaş 2. onayın 2-3 gün içinde kendilerine ulaştığını söylüyorlar bakalım durum ne olucak :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al