Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve aaaaa@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.

AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.

aaaa@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.

Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.

bbbb@gmail.com e-posta adresini onaylanmış hesabınıza eklemek istiyorsanız, bu adımları izleyin.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi


daha önceden yotube üzerinden hesabım vardı , insanlık hali unutmuşum :confused: bloggeru açtığım gmaille bloogger üzerindeki kazanç sekmesiyle başvuru yaprım arkasına bu geldi

ikinci mail adresini de adsenseye hesabına yönetici olarak ekledim ama ne olur bundan sonra bilemiyorum papatese dondu gibi geldi

ne yapmalıyım şuanda