lostyazilim
tr.link

AdSense başvurunuzun durumu - YARDIM EDİN ANLAYANLAR

5 Mesajlar 837 Okunma
lstbozum
tr.link

sergennaslan sergennaslan Razer Gold %80 Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 784
  • Beğeniler 251 / 253
  • Ticaret 102, (%100)
Arkadaşlar merhabalar adsense ne zaman başvuru yapsam sürekli bu mesajı alıyorum

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve capartevfik44@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
capartevfik44@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.
Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.

Bahsedilen e posta adresi bana ait değil, bende adres bilgilerimi ve adımı değiştirdim tekrar başvuru yaptım yine aynı hatayı aldım, yardım ederseniz çok makbule geçer.

wmaraci
reklam

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
hocam bir tanıdığınız sizin adınıza yada telefon numaranızla başvruda bulunmuş olabilir isim önemi değil düny aynı isme sahip tek sen değilsin sorun adres ve telefon ile ilgili
gokenim

kişi bu mesajı beğendi.

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Mevcut adsense hesabımızı iptal ediyoruz
Modemi resetliyoruz.
Yeni gizli sekme açıyoruz
Yeni Gmail hesabı oluşturuyoruz
Adsense'e farklı telefon isim soyisim ve mümkünse adres ile başvuruyoruz.
sergennaslan

kişi bu mesajı beğendi.

sergennaslan sergennaslan Razer Gold %80 Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 784
  • Beğeniler 251 / 253
  • Ticaret 102, (%100)
Ucantereyagi reis mevcut adsense hesabımdan giriş yapınca böyle hata alıyorum :D

wmaraci
wmaraci

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Mevcut dediğiniz hesabı tamamen kapatın ve yazdıklarımı uygulayın. Belli eski hesabınız vardı ve el değişti verdiğiniz kişi de kendi mailine aktardı , ya da biri numaranızı kullandı, veya birine kullanması için verdiniz fakat hatırlamıyorsunuz.. Bunlar tüm ihtimaller dahilinde gerçekleşmis olması muhtemel durumlar.

Yukarıda vermiş olduğum talimatları sırası ile uygulamanız doğrultusunda %99 ihtimalle sorununuz çözülecektir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al