Merhaba arkadaşlar ;
Başlık konuyla uyumsuz olabilir ancak ne yazağımı bilemedim. Ben aylar önce web sitem için adsense hesabı açmıştım. Hesap onaylanmıştı ancak site için 2. onayı bir türlü alamadım. Yakın zamanda youtuba kanalım için adsense reklamları ekleme kararı aldım ve yeni bir adsense hesabı açmaya çalıştım ancak eskisiyle çakıştığından mail gönderdiler ve hesabı onaylamadılar bende hangi akla hizmetse eski hesabı sildim şimdi ise ne yeni hesap aktif oluyor nede eskisi. Adsenseye girdiğimde şu yazı çıkıyor.
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
adsense-support@google.com mail atın sorunuzu yazın gerekirse başvuru sürecini yeniden başlatmak için bir forum var adsensenin, linkini unuttum onu nette bulup gönderin.