wmaraci reklam
tr.link

Adsense Beni Sevmiyor:(

14 Mesajlar 2.933 Okunma
acebozum
tr.link

bilgisepetim bilgisepetim Bilgisepetim Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek yazılım uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 25 / 55
  • Ticaret 10, (%100)

fxanalizturk adlı üyeden alıntı

hesapları aynı isimlemi açıyorsun eğer öyleyse yeni pc alsan bile çare olmaz :( sonra neden adwords kullanıcıları için zararlıymışsın onu iyice öğrenmeye çalış adsense nin kendi forumuna bak orda cevap bulabilrisin.ayrıca aynı site için farklı farklı isimlerle hesap açıyorsan gogolenin kara listesine girmişsindir o yuzden banlanıyorsundur. adsense başvuruları uzun süre veritabanında saklıyor.1.aşama onaylamayı automatic yazılımları yapıypr bu yazılım daha sonra gerçek gogole editörlerine rapor gönderiyor daha sonra kanlı canlı editörler siteyi inceliyor...birşekilde daha önceki banlı hesapla bağlantılı oldugunu anlıyorlardır.aynı web sitesi farklı isimlerle hesap açılmaya çalışıyorsa gayet normmaldir banlanması bence...bana sorarsan sıfırdan bir site kur baska isimde bir site yine daha önce başvurmadıgın bir yakınının ismiyle adsenseye başvur eğer onaylanırsa ilk sitene url verip reklam kdolarını ekle.. yheni site kurdugunda hemen başvurma bence sitene bolca içerik ekle ve indexlenmesini sağla sonra ilk sitene reklam kodlarını ekle.. gogole bir kere siteni banladıysa artık çok zor adsense reklamını yayınlaman.

verdiğiniz bilgi için sağğolun hocam da benim sitem şu an otomatik tarama yapılmıyor yani adsense başvuruyorum direk onaylıyor tek tarama yapıyor.
Başka siteye adsense alsam sonra bu siteye koysam yine mi banlanır.

googleasistan
reklam

fxanalizturk fxanalizturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 40 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
adsense başvuran bütün siteler yazılım tarafından tarandıktan sonra 2.aşamaya geçer adsense direkt onaylanıyor diye bişey artık yok biliyorsun..aslında sitenin istatistikleri hiç fena değil hatta ilk defa google backlinki olan bir site görüyorum : :) dediğim gibi adsensenin kendi forumlarında bir araştırma yap orda google editörleri vs var onlara sor daha sağlıklı bilgi alırsın bence sorunun ne oldugunu anlarsın.baktın olmuyor yeni bir siteyle adsense başvur kabul edilirsen kodlarını eski siteneden ekleyebilirsin. sorun varsa uyarı gelir url deki reklamları kaldırın diye ..benim banlı bir sitem vardı daha sonra banlı adsense hesabımı komple sildim. bir süre sonra başka bir arkadaşın reklam kodlarını sitemde yayınladım bir sorun olmadı uyarı vs gelmedi..

bilgisepetim adlı üyeden alıntı

verdiğiniz bilgi için sağğolun hocam da benim sitem şu an otomatik tarama yapılmıyor yani adsense başvuruyorum direk onaylıyor tek tarama yapıyor.
Başka siteye adsense alsam sonra bu siteye koysam yine mi banlanır.

bilgisepetim bilgisepetim Bilgisepetim Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek yazılım uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 25 / 55
  • Ticaret 10, (%100)

fxanalizturk adlı üyeden alıntı

adsense başvuran bütün siteler yazılım tarafından tarandıktan sonra 2.aşamaya geçer adsense direkt onaylanıyor diye bişey artık yok biliyorsun..aslında sitenin istatistikleri hiç fena değil hatta ilk defa google backlinki olan bir site görüyorum : :) dediğim gibi adsensenin kendi forumlarında bir araştırma yap orda google editörleri vs var onlara sor daha sağlıklı bilgi alırsın bence sorunun ne oldugunu anlarsın.baktın olmuyor yeni bir siteyle adsense başvur kabul edilirsen kodlarını eski siteneden ekleyebilirsin. sorun varsa uyarı gelir url deki reklamları kaldırın diye ..benim banlı bir sitem vardı daha sonra banlı adsense hesabımı komple sildim. bir süre sonra başka bir arkadaşın reklam kodlarını sitemde yayınladım bir sorun olmadı uyarı vs gelmedi..

Hocam yazdıklarınız için sağolun bu google editörlerine nasıl ulaşabilirim direk onlara laşmam lazım. Dediğiniz gibi 2 aşama olmadan olmuyorsa bende 2 aşama olmadı tek aşamada onaylandı sitem.

fxanalizturk fxanalizturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 40 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
google hesabına giriş yap

http://productforums.google.com/forum/#!forum/adsense-tr

burdan ilgili forum başlıklarından sorunu yaz ama bazen geç dönüş yapıyorlar.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al