hesapları aynı isimlemi açıyorsun eğer öyleyse yeni pc alsan bile çare olmaz :( sonra neden adwords kullanıcıları için zararlıymışsın onu iyice öğrenmeye çalış adsense nin kendi forumuna bak orda cevap bulabilrisin.ayrıca aynı site için farklı farklı isimlerle hesap açıyorsan gogolenin kara listesine girmişsindir o yuzden banlanıyorsundur. adsense başvuruları uzun süre veritabanında saklıyor.1.aşama onaylamayı automatic yazılımları yapıypr bu yazılım daha sonra gerçek gogole editörlerine rapor gönderiyor daha sonra kanlı canlı editörler siteyi inceliyor...birşekilde daha önceki banlı hesapla bağlantılı oldugunu anlıyorlardır.aynı web sitesi farklı isimlerle hesap açılmaya çalışıyorsa gayet normmaldir banlanması bence...bana sorarsan sıfırdan bir site kur baska isimde bir site yine daha önce başvurmadıgın bir yakınının ismiyle adsenseye başvur eğer onaylanırsa ilk sitene url verip reklam kdolarını ekle.. yheni site kurdugunda hemen başvurma bence sitene bolca içerik ekle ve indexlenmesini sağla sonra ilk sitene reklam kodlarını ekle.. gogole bir kere siteni banladıysa artık çok zor adsense reklamını yayınlaman.
verdiğiniz bilgi için sağğolun hocam da benim sitem şu an otomatik tarama yapılmıyor yani adsense başvuruyorum direk onaylıyor tek tarama yapıyor.
Başka siteye adsense alsam sonra bu siteye koysam yine mi banlanır.