tr.link

Adsense Beni Yıldırıyor

15 Mesajlar 1.877 Okunma
acebozum
tr.link

madalyon madalyon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 618
  • Beğeniler 52 / 142
  • Ticaret 0, (%0)

gktgolmz adlı üyeden alıntı

Kullandığım tema sanıyorum warezdi şuan başka bir arkadaşın aldığı temayı koydum bir daha başvurdum

temanın adı sanı olduğu gibi kalsın, örneğin tutupda mark adında birinin temasına "nejdet86" diye düzenleme yapma :D

googleasistan
reklam

selimcayir selimcayir bilgirehberi.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)
eccepure orjinal tema kullanıyorum. Sanırım 8. başvurumdu, yine onaylanmadı. Benim de içeriğim Teknoloji. Ücretli yardım da aldım. Türkiye'nin Adsense partneri maxad'a da başvurdum.(onlar da politika ihlali saptayamadı) Ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum :) Sizin aldığınız hatanın aynısını alıyorum. Bize denk gelen google yetkilisi uğraşmak istemiyor :)

gktgolmz gktgolmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 39 / 55
  • Ticaret 6, (%100)

selimcayir adlı üyeden alıntı

eccepure orjinal tema kullanıyorum. Sanırım 8. başvurumdu, yine onaylanmadı. Benim de içeriğim Teknoloji. Ücretli yardım da aldım. Türkiye'nin Adsense partneri maxad'a da başvurdum.(onlar da politika ihlali saptayamadı) Ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum :) Sizin aldığınız hatanın aynısını alıyorum. Bize denk gelen google yetkilisi uğraşmak istemiyor :)

İşte ben böyle adaletsizliğe başlıyıcam sitelerimde deli gibi hit var para kazanıcam aylık gelirim belki 700 800 lira olucak alamıyorum kardeş çıldırmak üzreyim 1 ayım daha boşa gitti...

selimcayir selimcayir bilgirehberi.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Vatman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 13, (%100)

gktgolmz adlı üyeden alıntı

İşte ben böyle adaletsizliğe başlıyıcam sitelerimde deli gibi hit var para kazanıcam aylık gelirim belki 700 800 lira olucak alamıyorum kardeş çıldırmak üzreyim 1 ayım daha boşa gitti...

"Neyi çok istersen onunla sınanırsın" demişler. 9.su için birazdan başvurucam, pazartesi günü ilk onayı geçecek, kodları yerleştircem, cumaya kadar bekleyeceğim, politika yüzünden yine reddedilecek :) (Son 4 başvurumun özeti)

wmaraci
wmaraci

gktgolmz gktgolmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 39 / 55
  • Ticaret 6, (%100)

selimcayir adlı üyeden alıntı

"Neyi çok istersen onunla sınanırsın" demişler. 9.su için birazdan başvurucam, pazartesi günü ilk onayı geçecek, kodları yerleştircem, cumaya kadar bekleyeceğim, politika yüzünden yine reddedilecek :) (Son 4 başvurumun özeti)

Benimde forum sitem için aynısı dediğim gibi birbirinden benzersiz klima üzerine 400 konu 10 bin mesaj var türkiyenin en büyük klima tartışılan yeri ama gel gelelim yetersiz içerik diyor 5 kere başvurdum yıldım artık ondan başvurmuyorum acaba ilk seferde geçerse geçer sonrasında geçmek daha mı zor mimleniyormuyuz anlamadım ki.
Ve ben forumda ilk seferinde aldım aktifleşti 10 saat sonra kapattılar :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al