lostyazilim

Adsense Beynimi Yaktı

3 Mesajlar 645 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

pmehmet pmehmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 90 / 187
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar merhaba bundan 5-6 gün önce yotube adsenseden web adsenseye geçmek istedim . Gerekenleri yaptım 3 gün geçti 5-6 gün oldu ses seda yoktu. Bende başka hesaptan başvurayım dedim . Başvurdum 12 saat bile geçmeden mail geldi . Başka bir hesapta adsense bağlantınız bulunduğundan onaylamıyoruz . bla bla o hesaba geçiş yapın şeklinde bir mail geldi . O hesabıma girdim . O hesaba baktığımda öyle bir başvuruda bulunmamışım . Taa yaklaşık 10 ay önce bir başvuruda bulunmuşum . O da reddedilmiş . Ama şimdi başvurmadığım halde site kabul edildi . Ve kodlar verildi kodları siteye bu konu açılmadan 10 dk önce ekledim muhtemelen yaklaşık 12 saat içerisinde reklamlar gözükmeye başlayacaktır. Gelelim En önemli soruna bu hesapta ininal kart ile daha öncesinde hesabımda chrome webstore developer ve play developer hesabı aktif etmeye çalıştım ancak birkaç denemeden sonra hesap google payments kitlendi .Adsenseden para kazandığımda google payments ile almayacak mıyım ? Yine konu açılmadan Google payments uzmanıyla görüştüğümde bunların birbirinden farklı servis olduğundan adsensede kazandığımda ödeme almamda büyük ihtimal sorun olmayacağını söylüyor . Ama ben öyle düşünmüyorum . Sizce durum ne olur . Hesabın açılması için kimlik gönderebilirim ancak kart elimde değil nerede hiç bilmiyorum . Hesabı kullanmalı mıyım yoksa başka hesaptan başvurayım mı ne yapayım bilemedim yardımlarınızı bekliyorum

wmaraci
reklam

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1831
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Youtube hesabin kapandiginda Gmail hesabin duruyorsa payments hesabin kapandiginda Adsense hesabin aktif kaliyorsa demmki ayri platformlarmis hic birsey olmaz kullan :) illahide payments de acilsin diyorsan google canli destekten basvur seni aricaklar anlat guzel beyefendi/hanimefendiye sana bir mail atarlar ordan adres (fatura - e-fis- gibi)ve kimlik dogrulama yaptinmi tamamdir.

pmehmet pmehmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 809
  • Beğeniler 90 / 187
  • Ticaret 8, (%100)

MesuTcvkli adlı üyeden alıntı

Youtube hesabin kapandiginda Gmail hesabin duruyorsa payments hesabin kapandiginda Adsense hesabin aktif kaliyorsa demmki ayri platformlarmis hic birsey olmaz kullan :) illahide payments de acilsin diyorsan google canli destekten basvur seni aricaklar anlat guzel beyefendi/hanimefendiye sana bir mail atarlar ordan adres (fatura - e-fis- gibi)ve kimlik dogrulama yaptinmi tamamdir.

Ayrı platformlar ancak ödemeyi yapmak için paymentsi kullanıyor diye biliyorum . Sonucta play googlede bir şey alırken google paymentse eklediğin karttan çekim yapıyor . Ayrıca kimlik göndersem bile ininal kart elimde olmadığı için kartı doğrulayamam.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al