-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu sektörü
-
-
Ad Soyad
Ö** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar günlerdir sitemi adsenseye uyumlu hale getirebilmek için neler yapmam gerektiği hakkında bilgi arıyorum ona buna soruyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor.
Kimisi sitede çok fazla resim var onaylanmaz diyor
Kimisi çok fazla indirme linki var olmaz diyor
Bunların tam zıttını söyleyenlerde var. Kime inanacagimi şaşırdım doğrusu. Yok mu kesin bilgi sahibi birisi.
www.grafikyazar.com
Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam bana sorarsanız, fazla resim olması indirme linki olması bunlarla adsense arasında nasıl bir bağ kuruyorlar anlamadım. O zaman gezginler'de falan tahmin edemeyeceğimiz kadar indirme linki ve resim var saçma şebepler söylemişler size aldırmayın. Siteniz özgün olsun, adsense şartlarına uysun hitiniz ve sitenin yaşı biraz (3-4ay) olsun garanti alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir arkadaşımın 3 yıllık pr2 lisanslı vbulletin altyapısı olan sağlık konularında özgün forum sitesi var. 3-4 defa başvurduk hepsinde siteniz uyumlu değil vs. diye otomatik cevap geliyor. şu sıralar adsense yönetimi yeni üye kabul etmek istemiyor diye düşünüyor ve sırf bu yüzden bir iki ay sonra tekrar başvuracak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kamu sektörü
-
-
Ad Soyad
Ö** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
Hocam bana sorarsanız, fazla resim olması indirme linki olması bunlarla adsense arasında nasıl bir bağ kuruyorlar anlamadım. O zaman gezginler'de falan tahmin edemeyeceğimiz kadar indirme linki ve resim var saçma şebepler söylemişler size aldırmayın. Siteniz özgün olsun, adsense şartlarına uysun hitiniz ve sitenin yaşı biraz (3-4ay) olsun garanti alırsınız.
Zaten bu söylenenler çok mantıksız geldiği için bu konuyu açma gereği duydum. Sitemin benzeri bir çok yabancı site var onlarda da binlerce resim var, indirme linkleri var. Eğer indirme linklerinin olduğu konuları silersem yaklaşık 240 adet kendi oluşturduğum konuyu silmem gerekecek. Buda az bi rakam değil.
lodos adlı üyeden alıntı
Bir arkadaşımın 3 yıllık pr2 lisanslı vbulletin altyapısı olan sağlık konularında özgün forum sitesi var. 3-4 defa başvurduk hepsinde siteniz uyumlu değil vs. diye otomatik cevap geliyor. şu sıralar adsense yönetimi yeni üye kabul etmek istemiyor diye düşünüyor ve sırf bu yüzden bir iki ay sonra tekrar başvuracak.
Sanırım öyle hocam. Ama bu süre zarfında adsense politikasına uyumlu hale getirmeye çalışıyorum siteyi.
Ayrıca arkadaşlar şunu rica ediyorum sizden, sizin gözünüzde sitemde adsense onayına engel olabilecek herhangi bir konu yada durum var mı, inceleyebilir misiniz
Ek Olarak: mesela şu site, grafik tasarım adına paylaşımlarda bulunuyor. Resim içeriği fazla ve indirme linkleri de mevcut. bknz (http://thezinx.com/2013/07/23/10-cydia-themes-iphone.html)
Ek Olarak: kimse yardımcı olmıycak anlaşılan
www.grafikyazar.com
Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.