lostyazilim
tr.link

Adsense Bilmecesi

4 Mesajlar 900 Okunma
lstbozum
tr.link

grafikyazar grafikyazar Grafik Tasarım Meraklısı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu sektörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** İ**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 73 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar günlerdir sitemi adsenseye uyumlu hale getirebilmek için neler yapmam gerektiği hakkında bilgi arıyorum ona buna soruyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor.

Kimisi sitede çok fazla resim var onaylanmaz diyor
Kimisi çok fazla indirme linki var olmaz diyor

Bunların tam zıttını söyleyenlerde var. Kime inanacagimi şaşırdım doğrusu. Yok mu kesin bilgi sahibi birisi.

www.grafikyazar.com

Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Hocam bana sorarsanız, fazla resim olması indirme linki olması bunlarla adsense arasında nasıl bir bağ kuruyorlar anlamadım. O zaman gezginler'de falan tahmin edemeyeceğimiz kadar indirme linki ve resim var saçma şebepler söylemişler size aldırmayın. Siteniz özgün olsun, adsense şartlarına uysun hitiniz ve sitenin yaşı biraz (3-4ay) olsun garanti alırsınız.
grafikyazar

kişi bu mesajı beğendi.

lodos lodos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 281 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
Bir arkadaşımın 3 yıllık pr2 lisanslı vbulletin altyapısı olan sağlık konularında özgün forum sitesi var. 3-4 defa başvurduk hepsinde siteniz uyumlu değil vs. diye otomatik cevap geliyor. şu sıralar adsense yönetimi yeni üye kabul etmek istemiyor diye düşünüyor ve sırf bu yüzden bir iki ay sonra tekrar başvuracak.
grafikyazar

kişi bu mesajı beğendi.

grafikyazar grafikyazar Grafik Tasarım Meraklısı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu sektörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** İ**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 73 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Hocam bana sorarsanız, fazla resim olması indirme linki olması bunlarla adsense arasında nasıl bir bağ kuruyorlar anlamadım. O zaman gezginler'de falan tahmin edemeyeceğimiz kadar indirme linki ve resim var saçma şebepler söylemişler size aldırmayın. Siteniz özgün olsun, adsense şartlarına uysun hitiniz ve sitenin yaşı biraz (3-4ay) olsun garanti alırsınız.

Zaten bu söylenenler çok mantıksız geldiği için bu konuyu açma gereği duydum. Sitemin benzeri bir çok yabancı site var onlarda da binlerce resim var, indirme linkleri var. Eğer indirme linklerinin olduğu konuları silersem yaklaşık 240 adet kendi oluşturduğum konuyu silmem gerekecek. Buda az bi rakam değil.

lodos adlı üyeden alıntı

Bir arkadaşımın 3 yıllık pr2 lisanslı vbulletin altyapısı olan sağlık konularında özgün forum sitesi var. 3-4 defa başvurduk hepsinde siteniz uyumlu değil vs. diye otomatik cevap geliyor. şu sıralar adsense yönetimi yeni üye kabul etmek istemiyor diye düşünüyor ve sırf bu yüzden bir iki ay sonra tekrar başvuracak.

Sanırım öyle hocam. Ama bu süre zarfında adsense politikasına uyumlu hale getirmeye çalışıyorum siteyi.

Ayrıca arkadaşlar şunu rica ediyorum sizden, sizin gözünüzde sitemde adsense onayına engel olabilecek herhangi bir konu yada durum var mı, inceleyebilir misiniz

Ek Olarak: mesela şu site, grafik tasarım adına paylaşımlarda bulunuyor. Resim içeriği fazla ve indirme linkleri de mevcut. bknz (http://thezinx.com/2013/07/23/10-cydia-themes-iphone.html)

Ek Olarak: kimse yardımcı olmıycak anlaşılan
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

www.grafikyazar.com

Ücretli Logo İşleri İçin PM Atınız.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al