-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Youtube içeriklerim için mevcut hesabım var ve günlük 7-8 dolar kazanıyorum. Ekstra olarak kendi websitelerimde adsense hesabım için ne yapmam gerekiyor? Riske atmak istemiyorum.
Aynı pcden ve IP üzerinden giriyorum ve 2 hesabıma da girsem sorun teşkil eder mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
2 ayrı adsense almanıza gerek yoktu? Sitelerine kullandığın adsense ile youtubede reklam gösterebiliyorsun? (Sorun olur diye düşünüyorum. Emin değilim.)
KaN
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birkaç kez giriş yaptım bir sorun oluşmadı ancak okuduğum birçok makalede sorun oluşturduğunu söyleyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Bir kisiye ait birden fazla adsense hesabi olamaz. Kendi sitelerinde maillerdede bunu kac defa gordum. Izin verilmiyor. hesaplar farkli isimlere aitse kullana bilirsin ama ban alma tehlikesi vardir
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim iki hesabım var. ayrı kişiler adına ikisi de. dört yıldır aynı bilgisayardan kontrol ediyorum, bir sıkıntı yaşamadım. sadece iki hesap çok site olunca (gelirleri çok düşük) reklamlara yanlışlıkla tıklama konusunda takıntı sahibi oldum. yabancı sitelere girsem bile hiçbir reklama tıklamıyorum uzun zamandır :D
hesabına giriş yaptığın ipden reklama tıklanması otomatik ban sebebidir genelde.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..