-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşlar rakiplerim tarafından reklamlarıma bir çok kez tıklanarak ban yedim, ve banım daha yeni açıldı tekrar yapacaklardır, ve adsense bu defa hesabımı silecektir.
Sabahtandır araştırma yapıyorum bir sürü eklenti ve kod denedim hepsi de eski işe yaramıyor bu soruna çözüm bulabilecek birileri var mı? yani reklama 3.tıklamada reklam o ip adresine 1 gün boyunca gözükmesin veya en azından ufak bir html kodu yok mu reklam kodunu içine yerleştirelim ve ikinci tıklamada yok olsun sayfayı yenilemeden gözükmesin falan??
biroolpub
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar, AdSense reklamına tıklayan ziyaretçiyi kendi tarafınızda kayıt altına alıp sonra o ziyaretçiye reklamları bir daha göstermeme gibi bir fonksiyon maalesef yok...
Ancak bir İp'e reklamları 1 kez gösterebilirsiniz. Oda ip havuzu yada cookie ile olur.
Saldıran tarafında bunun farkına varıp ip değiştirerek yada cookie temizleyip tekrar devam etmesi kaçınılmaz olacaktır.
Kolaylıklar dilerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kişisel olarak alinacak bir savunma değil bunu google nin kendisi yapması gerekir, sonuç itibari ile siz aracisiniz ve reklam onların reklami ya ikinci tiklamayi ucretsiz saycak yada kişisel olarak bunu yaptığınızı düşünmeyecek ne saçma iştir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** E**