-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O rakam ortalama değerdir. Ayrıca bu tıklamaklarin hepsinin geçerli sayildiginin garantisi yok. Bir başka husus ta şu örnek sitemin birinde bugün gözlemlediğim olay. 3 tıklama var. Tiklamanin birisi 0.32 diğeri 0.01 bir digeride 0.03 adsense bunları topluyor 3. E bölüyor ve bana tiklama başı maliyeti 0.12 çıkarıyor.
Yani o değer hem ortalama değer hemde hepsinin geçerli olduğu muallak.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
AdSense tıklamaların tümünü saymıyor. Herhalde çok sıkı analiz ederek geçersiz tıklamaları vesaire siliyor. Örneğin dün, yani 1 Ekim tarihinde 130 reklam tıklaması almışım. Ama AdSense 65 tanesini saymış. Dolayısıyla kazanacağım paranın sadece %50'sini kazanabilmişim. Anlamadığım şey tıklamalarımın yarısını nasıl geçersiz sayabiliyor ki. Bir türlü mantık yürütemedim bu işe
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%86)
geçen ay benımde oyleydı ancak 2 -3 tl farkediyordu hocam sonra düzeldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçen ay 20 küsür TL kazancım sayılmadı. Bir tuhaflık gerçekten var mı anlamadım, adsenseyi bazen hiç anlamıyorum bende dostum.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim Türk webmasterler bu kadar kinci bu kadar sadece benim olsun diye düşünmeyi bırakmadıkları sürece inanın tıklamalarin tümü bile gecersiz sayılabilir. Bir örnek vereyim: geçen burada bir konuda hemen çıkma oranımın yüzde 0.65 olduğu ile ilgili bir görsel paylaştım. Ama hata yapmışım insanlar o kadar kıskanç ki vatandaşın biri sırf benim hemen çıkma oranımı yükseltmek için spam trafik yolladı. Yani bir insan bu kadar mı kıskanç olabilir. Yurt dışında böyle değil. Adamlar birbirlerinin bloglarina link verirler birbirlerini desteklerler ama bizde öyle değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Reklamlari ole bi yerlestiriyorsunuz ki adam yanlislikla tikliyor ve hemen kapatiyor reklami.buda sahte tik oluyor.