Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Gglog adlı üyeden alıntı
Mertcan demek istemişki aynı siteyi İngilizce açarsanız daha fazla kazanırsın. Aynı kategori aynı miktar ziyaretçi biri Türkçe biri İngilizce site hangisi daha çok kazanır? Ve bildiğim kadarıyla amerikan, İngiliz reklam verenlerin %30' ü Google'a %70'i site sahibine Türk reklam verenlerde %50/%50 vergilerden dolayı.
Yabancı sitelerin daha fazla kazandırdığı aşikar. Ancak Türkçe siteden kazanılmaz gibi bir yaklaşımı doğru bulamıyorum.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Benim'de türkçe sitelerim var ve gayette iyi kazançlar elde ediyorum. Sadece sitelerimin birisi ayda 1200 - 1400 gelir bırakıyor türkçe siteden kazanılmaz diye bir kural yok yabancı siteler TR oranla daha çok kazanabilir ama emin olun TR kaliteli site yaparsanız yabancıyı aratmaz kazanç konusunda.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim'de türkçe sitelerim var ve gayette iyi kazançlar elde ediyorum. Sadece sitelerimin birisi ayda 1200 - 1400 gelir bırakıyor türkçe siteden kazanılmaz diye bir kural yok yabancı siteler TR oranla daha çok kazanabilir ama emin olun TR kaliteli site yaparsanız yabancıyı aratmaz kazanç konusunda.
İmazanızdaki siteniz TBM oranı yüksek bir konuyla alakalı bir site benim ise yazdığım konunun TBM oranı düşük daha yeni ortaya çıkmaya başlamış bir konu konum ; DC Comics Marvel vs vs
Şimdi bu sıralar konudan uzaklaşmadan TBM oranı yüksek kelimeleri kullanmaya başladım bakalım etkisi nasıl olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı içeriğe, aynı hit'e sahip bir Türkçe bir İngilizce site olsun (Türkçe site Türkiye, İngilizce site İngilizce hiti alıyor olsun) İngilizce site her zaman fazla kazanır. Türkiye'de reklam veren bütçesi düşük, reklam tıklama oranları ortada sitenizin hiti de düşükse normal bu durum.