-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşım,
Sadece Adsense reklamından kazanmayı hedef alırsan hayal kırıklığına uğrarsın. Bu şekilde yapacağın site çalışması zamanla meşakkatli bir hale gelir.
Benim fikrim en iyi, en dolu, en bilgili olduğun konuda bir site kurman. Site popülerliğin ve ziyaretçin arttıkça sektörel olarak firmalardan da banner reklam alabilirsin. Tüm bunlar istikrarlı çalışmalar sonucunda zamanla ve sabırla olacak işler.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bence en doğru çalışma grafik ve web tasarımcıları için psd , css , html , wordpress , joomla , drupal , photoshop , illustrator , vector , flash , web geliştirici araçları gibi konularda paylaşım yapabileceğin bir site olacaktır. Paylaşımlar zaten hali hazırda var sadece makaleni özgür olarak yazarsan yeterince hit alabileceğine inanıyorum. Görsellere ağırlık verirsen google görsel aramalarında da etkili olur. Mesela ben bu tarz şeyleri sık sık ararım ve faydalı bulduğum sitelerdeki reklamları birer kez tıklarım emeğe saygı için.
Ayrıca themeforest gibi sitelerden tema derleyip haftalık düzenli bir yazı dizisi hazırlarsan da belirli bir ziyaretçi kitlesine de sahip olabilirsin