-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaşlar
1 Hafta içinde adsens'den 3 hesap aldım fakat 3ündede aynen şöyle bir olay oldu başvuru yapıyorum yarımsaat sonra 1. aşamadan geçiyorum 2. aşama için kod yerleştiriyorum reklamlar yarım saat sonra çıkıyor diğer gün ban yiyorum birde şöyle bi sıkıntı var 1. aşamayı geçtikten sonra adsense hesabında kırmızı bi uyarı oluyor ama bu uyarıyı 1. aşamayı geçtikten sonra hiç göstermiyor. Nedeni ney olabilir acaba böyle bir olay yaşayan varmı aramızda
:confused::confused:
http://www.trendkadinim.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizin içeriği nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerik var mı ? Nebiliyim download linki falan walez içerikte kabul etmiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
hayır genellikle yazıları yazarlarımız yazıyor download linkide bulunmamaktadır
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hesabınız aynı isim,soyad, pc veya aynı ip adresi yüzünden kapatılıyor olabilirmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yazacağım yöntem pek hoş karşılanmaz google adsense için lakin etkili bir yöntemdir. Proxy Switcher Programını Full bir şekilde indirin ardından ip'inizi başka bir ülkeye yönlendirin, yani başka bir kişinin ip adresine bağlanın (TR Hariç). Ardından forumu en baştan yeni bir google hesabı ve yeni bir gmail hesabı ile forumu yollayın ;) Olacaktır ;)
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşım, website içindeysen zaten bırakıcaksın TR ip kullanmayı önerim 5-10 kuruş ver Hotspot Shield Elite var ben onu kullanıyorum, ne internette kasma oluyor nede başka birşey virüs'de zarttu zurttu ondan koruyor.
ama sorunun bu olduğunu sanmıyorum. mail'e hiçmi e posta gelmiyor , sorun hakkında veya uyarılar ne tarz yani ne yazıyor ?
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Pozoyun adlı üyeden alıntı
Bu yazacağım yöntem pek hoş karşılanmaz google adsense için lakin etkili bir yöntemdir. Proxy Switcher Programını Full bir şekilde indirin ardından ip'inizi başka bir ülkeye yönlendirin, yani başka bir kişinin ip adresine bağlanın (TR Hariç). Ardından forumu en baştan yeni bir google hesabı ve yeni bir gmail hesabı ile forumu yollayın ;) Olacaktır ;)
hocam bunu uygulayacağım bilgi için teşekkürler :)
Ek Olarak:
ddrx7 adlı üyeden alıntı
arkadaşım, website içindeysen zaten bırakıcaksın TR ip kullanmayı önerim 5-10 kuruş ver Hotspot Shield Elite var ben onu kullanıyorum, ne internette kasma oluyor nede başka birşey virüs'de zarttu zurttu ondan koruyor.
ama sorunun bu olduğunu sanmıyorum. mail'e hiçmi e posta gelmiyor , sorun hakkında veya uyarılar ne tarz yani ne yazıyor ?
hiç bi uyarı yok hocam reklamlar geliyor 1 gün sonra ban yiyorum başvuru yapıp 1. aşamayı geçiyorum kodları koyuyorum reklamlar geliyor o gün akşamı ban yiyorum sürekli böyle yani