-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dünyayı Kurtarmak.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bu adsenseye akıl fikir ermiyo inş çözersin sorunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
İhlal diye belirttiği şeyler aşağı listeleniyor.
50 kere okudum ne olduğunu anlamadım. Eminim bunu yazan elemanında ne anlatmak istediği hakkında en ufak bir bilgisi yoktur.
Anlayabilen varsa teori, fikir üretip yazabilirlerse çok sevinirim. Forumda eminim adsense'i hatim etmiş webmasterlar vardır.
İndirilebilir veya akış şeklindeki içeriğe yönelik yanlış iddialar
Mevcut olmayan içeriğe bağlantı oluşturma
Kullanıcıları alakasız ve/veya yanıltıcı Web sayfalarına yönlendirme
Web sitesinin konusuyla ve/veya işletme modeliyle ilgisiz sayfa metni
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizdeki problemi çözmeniz, ve Adsense'ye bunu bildirmeniz halinde reklamlarınız yeniden yayınlanmaya başlanır bu 1, giden gitti mantığıyla yazan arkadaş için yazdım bunu baştan.
Site adresi verseydiniz siteye bakar, ona göre yorum yapabilirdim ama şöyle bir şey var: Youtube'den çektiğiniz şeylerin telif hakları bulunmakta; ve konu başlığında mp3 indir gibi şeylerin olduğunu, ama indirilecek bir şeyin sitenizde bulunmadığını yazmışsınız, zaten mailde de size yanıltıcı içerikten söz etmiş.
Basitçe baktım, anladığım bu. Adres olsa daha net yorum yapardım. Hatalarınızı düzeltip adsenseye dönüş yapın önerim bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
albatroslar adlı üyeden alıntı
İhlal diye belirttiği şeyler aşağı listeleniyor.
50 kere okudum ne olduğunu anlamadım. Eminim bunu yazan elemanında ne anlatmak istediği hakkında en ufak bir bilgisi yoktur.
Anlayabilen varsa teori, fikir üretip yazabilirlerse çok sevinirim. Forumda eminim adsense'i hatim etmiş webmasterlar vardır.
İndirilebilir veya akış şeklindeki içeriğe yönelik yanlış iddialar
Mevcut olmayan içeriğe bağlantı oluşturma
Kullanıcıları alakasız ve/veya yanıltıcı Web sayfalarına yönlendirme
Web sitesinin konusuyla ve/veya işletme modeliyle ilgisiz sayfa metni
Gayet anlaşılır, ben 50 kere okunup anlaşılmayacak birşey göremedim. Kısacası senin konu başlıklarınla konularının hiç bir alakası yok diyor.
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
albatroslar adlı üyeden alıntı
O kısmı anladım hocam anlayamadığım kısım bir müzik sitesi düşünün. İçeriğinde atıyorum tarkanın yeni bir şarkısı çıkmış olsun tarkan 2015 ... şarkısı içeriğinde de şarkı sözü biraz özgün metin ve youtube vb. kanallardan şarkının kendisi .
Yani işin özü kullanıcıyı aldatmaya yönelik bir durum yok ortada. Tarkanın şarkısı deyip kibariyeyi paylaşmıyorum . İçerik konu başlığı ile alakalı.
Çoğu başlıkta Tarkan .. şarkısı youtube dinle şeklinde ibareler var içerikte video olmayanlar da var . Bundan kaynaklanıyor olabilir mi
mp3, dinle, şarkısı dinle şeklinde kelimeler bu tarz bir sorunu ortaya çıkarmış olabilir mi?
Yanıtın için teşekkürler şimdiden
youtube dinle deyip içerikte video yok diyosun bu büyük bi sorun, eğer şarkıyı youtube video olarak değilde mp3 olarak paylaşıyorsan bu daha büyük bir sorun (telif hakkı).
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi