lostyazilim
tr.link

Adsense'de ne gelirim olur tahmini

3 Mesajlar 677 Okunma
lstbozum
tr.link

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Henüz site çok yeni olduğu için adsense başvurusu dahi yapmadım ve çok anlamıyorum zaten. Sizce bu analitik böyle devam ederse aylık hostingini karşılar mı ? Birde adsense dışında bi öneriniz varsa çok müteşekkir olurum. Ayrıca Online Radyo, TV gibi sitelere adsense çıkmaz diyolar, doğru mudur ?

wmaraci
reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Maalesef karşılamaz metriklere göre Bounce Rate değeriniz yüksek Avg. Session Rate değeriniz ise iyi bu kullanıcı sayısı ile Google Adsense reklam programından kayda değer bir kazanç elde edemezsiniz.Günlük kullanıcı sayısını arttırmanız gerekiyor.TV kanallarınının canlı yayınlarını içeren bir web sitesi Adsense program politikalarına aykırıdır.Radyo sitesinde yapacağınız radyo yayını size ait olursa radyo sitesi açabilir ve reklam alabilirsiniz.

Fizello - Inspired by Colors

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Radyo yayını bana ait, zaten istatistiklerde gördüğünüz radyo sitemin istatistikleri. Henüz sadece müzik ve blog olarak işlevini sürdürüyor. Muhtemelen röportaj tarzı olaylara girdiğimde bu istatistikleri 3 günde 200ken 3 günde 400'e çıkartabilirim. O koşulda değişen ne olur peki sizce ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al