Mrb arkadaslar ben kaç defa adsenseye basvuru yaptıysam hepsinde basarılı oldum dediklerimi yaparsanız sizinde adsenseniz onaylanır.
1.Başvuruda dikkat edilmesi gerekenler:
-Başvuru formunda boşlukları düzgün bir şekilde yazmak yani demek istedigim adres istiyor mesela örnek: Ordu mah. 55. sok. Kat:5 No:3 D:17 bunun gibi adres vermeniz gerekir.
-Ondan sonra dikkat edilmesi gereken kategori seçimidir. Kategori secimi sitenize uygun olması gerekir.Örnek veriyorum siteniz flash oyun sitesi ise siz haber vs başka bi kategori secerseniz adsense bunu affetmez direk basvurunuzu red eder dikkat edin.
-Bunları Yaptıktan sonra digerki gün kesin olarak onay almış olacaksınız.
2.Başvurunuz kabul olduktan sonra yapmanız gerekenler:
-Reklamlarım sayfasına girip teker teker reklamlarınızı ayarlayıp sitenize uygun bir şekilde uygulayınız.Eger yanlış uygularsanız adsense bunu görüp Hesabınızı durdurur ve yeni bi hesap açmak zorunda kalırsınız .
-Reklamlar tam düzgün çalıştıktan sonra bi sorun çıkmaz.Buda size bağlı sitenizin hiti doğal ise hiçbir sorun cıkmaz google size deger verir.
-Ama hit arttırma hilelerine girerseniz adsense hiç affetmez direk hesabınız yine kapanır.
Benim size önerilerim bu kadar.İnşallah yardımcı olmuşumdur size.
''Hakiki dost sıkıntılı zamanlarda, senin gurur ve izzet-i nefsini kırmadan, sana yardım edenlerdir.'' Hz Ali.
http://www.nevoyun.com