-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Adsense işinde çok yeniyim daha önce onaylamadığı için hiç kafa yormamıştım. Reklam yerlerini iyi kötü öğrenerek yerleştirdim. Asıl sorum şu ki, kendi reklamlarıma tıklamışlığım var farkında olmadan 3-5 defa. Ama çeşitli forumlarda okuduklarıma göre oldukça sıkıntılı bir durum (hatta kendi reklamlarına tıkladığı için google banlanmamak için özür mesajı yazanlar bile var). Örneğin beni sevmeyen biri siteme girip aynı reklamları defalarca tıklayıp benim google'dan ban yememi sağlayabilir mi ??
WhoCaress
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam en başta 3 - 5 kere tıkladıysanız sıkıntı olmaz fakat tıklamaya devam ederseniz adsense hesabınız 30 günlüğüne banlanabilir. Sizi sevmeyen biri girip durmadan tıklar ise ay sonu geçersiz tıklama olarak sayar ban yemezsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Endüstri müh.
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adsense degerlerine bakın ortalamdan fazla bir tık aldıysanız google bildirilsiniz bunu yapanlar var banlamak için
bilimdili/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha fazla tıklama. 30 günlük Ban yersin. Yaşanmış bir anıdır.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensenin sagina soluna hic belli olmaz soyle anlatayim gecenlerde adsense aldim ikinci gunu yanlisligi reklama tikladim birde ne olsun ayni gun adsense banlandi. Tabiki benim icin yurtdisi adsensesi oldugu icin banlansada onem vermem devamli istedigim zaman adsense alabilirim bunun harici gecenlerde eski bilgisayarimda farede sorun vardi sitelere girince kafasina gore tikliyordu fazla kendi sitelerime girmiyordum bir ara sayfaya girdim hemen benim fare sitedeki reklama tikladi aradan baya zaman gecti Google adsenseyi banlamadi yani banlama olayi biraz sans isi banlanma riski almak istemiyorsaniz reklamlariniza tiklamayin.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------