lostyazilim

adsense'den "gereksiz" olarak banlanmamızı engelleyecek kişi?

6 Mesajlar 777 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)
merhabalar, sitelerimiz temiz olmasına karşın (sahte ziyaretçi, sahte tıklama, sahte trafik sağlamamamıza rağmen) adsenseden banlanıyoruz. bu oldukça can sıkıcı bir şey. bu konuda yardımcı olacak birisi var mı ki?

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com
wmaraci
reklam

webanil webanil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba,

4 yıllık adsense kullanıcısı olarak çok ilgimi çekti başlığınız. Google banlama seçeneğine pek sık başvurmaz bildiğim kadarıyla, özellikle bariz bir suistimal yoksa.

tam olarak nasıl bir uyarı mesajı geldi?

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)

webanil adlı üyeden alıntı

merhaba,

4 yıllık adsense kullanıcısı olarak çok ilgimi çekti başlığınız. Google banlama seçeneğine pek sık başvurmaz bildiğim kadarıyla, özellikle bariz bir suistimal yoksa.

tam olarak nasıl bir uyarı mesajı geldi?

sahte tıklama, sahte trafik gibi sebeplerden banlanmıştık. en son banlanmamızdan sonra reklam yayımlamaktan vazgeçmiştik. az önce yeniden başvurmaya çalıştığımda site reklam yayımlamak için uygun değil uyarısı verdi. bir kaç kez destek bildirimi açmıştık ama gerekli geri dönüş alamamıştık. sanırım profesyonel destek almamız gerekiyor.

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

• Üyelik 03.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
son derece can sıkıcı bir durum. Belirli bir yüzdenin üzerinde tıklanma alırsanız, -mesela 20 kere tıklanıyorken bir anda 120 olması gibi- böyle bir yaptırımın otomatik olarak uygulandığını biliyorum. Hakkınızı mail yolu ile aramak tek çare gibi duruyor.

Sizin yerinizde olsam çözümü yeni bir site ile adsense hesabı açarak ve yeniden başlamakta arardım. Tabii ki hakkınızı arayın, ancak sorun ne kadar çözülür, maalesef bilmiyorum :(

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)

webanil adlı üyeden alıntı

son derece can sıkıcı bir durum. Belirli bir yüzdenin üzerinde tıklanma alırsanız, -mesela 20 kere tıklanıyorken bir anda 120 olması gibi- böyle bir yaptırımın otomatik olarak uygulandığını biliyorum. Hakkınızı mail yolu ile aramak tek çare gibi duruyor.

Sizin yerinizde olsam çözümü yeni bir site ile adsense hesabı açarak ve yeniden başlamakta arardım. Tabii ki hakkınızı arayın, ancak sorun ne kadar çözülür, maalesef bilmiyorum :(

sorun şu ki diğer sitelerden aldığım hesapların reklamlarını o sitede yayımladığımda o hesapta banlanıyor. bu yüzden profesyonel destek almak istiyoruz. ücretli veya ücretsiz olabilir.

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

• Üyelik 03.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
reklamların muhtemel konumu dikkatimi çekti açıklamanızı duyunca. Mümkünse pm yolu ile site adresi verir misiniz?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al