-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Allah allah buraya yorum yazdıktan sonra gelirlerim artmaya başladı :D:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
WebMaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
komik bir soru olacak ama neden kadınlar? her şeye tıkladıkları için mi :)? ben edebiyat sitesi açmaya hazırlanıyorum,bu oranı tutturabilirmiyim bilmiyorum
Edebiyat ve Türkçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
WebMaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biz genelde hileye basvuruyoruz dicem ama maşallah google hiç bir numarayı yemiyor. amerikan emperyalizmi die bişi var dünyada :D sırtımızdan reklam yapıolar,sonra banlayıveriyorlar. hep "amerikanın oyunu" bunlar arkadaşlar :D türk firmalarıyla çalışın derim:)
Edebiyat ve Türkçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ALpKaaN adlı üyeden alıntı
biz genelde hileye basvuruyoruz dicem ama maşallah google hiç bir numarayı yemiyor. amerikan emperyalizmi die bişi var dünyada :D sırtımızdan reklam yapıolar,sonra banlayıveriyorlar. hep "amerikanın oyunu" bunlar arkadaşlar :D türk firmalarıyla çalışın derim:)
Piyasadaki en saglam para kaynagi adsense.Bizimkiler ya parani vermez yada ucundan koklatir ardini getirmez.
Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
3 yılda 61 dolar birikmiş benim :) ama tek bir sitede yayınlıyorum reklamları onunda hiti çok az. Banlanma sebebleri snaırım ya kendi sitenizde reklamları yayınlamanız yada yasa dışı tıklamalar olabilir..
Site ismi verip şu kadar kazanıyorum demek de ban sebebiymiş bu arada bilginize. Yeni öğrendim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
selimtunc adlı üyeden alıntı
3 yılda 61 dolar birikmiş benim :) ama tek bir sitede yayınlıyorum reklamları onunda hiti çok az. Banlanma sebebleri snaırım ya kendi sitenizde reklamları yayınlamanız yada yasa dışı tıklamalar olabilir..
Site ismi verip şu kadar kazanıyorum demek de ban sebebiymiş bu arada bilginize. Yeni öğrendim..
Tam günlük kazancımı söyleyeyim, konuda hortlasın diyecektim. Bu en sondaki cümlen engel oldu kardeş. Eyw hayatımı kurtardın. :)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
KaganUslu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-