-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Size en azından yanıt vermişler. Bende kaç gündür o da yok. İlk başvurumda red yemiştim aynı şekilde,konu sahibinin izniyle benim
siteme de göz atıp neyin yanlış olduğunu belirtirseniz sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hocam kendi fikrim, 30 makale falan yap hepsinin index almasını ve birazda sitenin hitlenmesini bekle.
Birde hitin yoksa adsense sadece sitene yük hocam. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben belirli bir süre yayında kalma ve belirli bir özgün makale sayısına ulaşılması gerektiğini düşünüyorum, aynı şekilde biz de bir projemizde üst üste 2 defa red yedik. Şimdi biraz daha büyümesini bekliyoruz.
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir müşterimize site açmış, özgün içerik girdirmiş ve bir süre sonra adsenseye başvurmuştuk. 20 adet özgün içerik vardı kabul görmemişti. Tamamı özgün içerik olan bir site. 2 günde bir tekrar içerik girmeye başladı. Tüm bunlar olurken, gtmetrix ve google pagespeed sitesindeki eksiklikleri gidermiştik. Site açılış mobil ve masaüstü için hızlandırmıştık. 35 üstü özgün makale sayısındaydı hatırladığım kadarıyla, tekrar başvuru yapıldı ve 2. gün kabul edildiğine dair mesaj gelmişti.
Biraz sabır. :) Özgün makalelerinizi çoğaltmaya bakın, bu arada google pagespeed sitenizin puanı düşük, onu yükseltmeye bakın;) aynı şekilde gtmetrix'ten de bakıp düzenlemeler yapın isterseniz. adsense ile ilgisi var demiyorum, sadece siteniz için düzenleme yapmış olursunuz ;)
kolay gelsin. ;)
sanalalem..
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, adsense paneline girip bakar mısınız politika ihlali mi yazıyor yoksa yetersiz içerik envanter mi?
Makale sayısı ile alakalı değildir 5-10 yazı ile onay alan sitelerimiz de var. Benim gözüme takılan eksikler şu şekilde;
1- Şartlar ve koşullar sayfası eklenebilir.
2- Ads.txt dosyası bulunmuyor
3- Sitedeki yazılar kategorilendirilebilir, tek kategori var. Düzen önemli bir etken.