isolmaz
Will Be a Grafic Designer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
isolmaz.om
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başvurda,
hitin yoksa 1 reklam çok az kazanırsın belki kazanamassın :)
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
başvurabilirsin. adense onayın çıktıktan sonra bloğunla gece gündüz ilgilenip üst sıralara çıkacağına emin olabilirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyla çok alakası yok ama benimde var bitane o adsense hesabından bir kaç sitem için başvurdum ama kabul olmadı şimdiki tam özgün gidiyor o hesaptan tekrar yapsam kabul edilme olabilir mi eski başvurularımın bir zararı olur mu
-konuyu açan arkadaşa özür dileyerek soruyorum-
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Benim google hesabim isterse sitem 4 yillik ozgun PR9 olsun hiti super olsun yinede kabul etmiyor :)
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mert tezcan,
Öncelikle amacının para kazanmak olarak belirlediysen buna göre içerik oluşturman lazımdır. Sonrasında adsense onaylanması için alıntı içeriğin çok az olması, özgün içeriğe yönelik olması ve sitenin genel görünümünün profesyonellik arzetmesi lazım. download,mp3 indir tarzı konular olmaması lazım.
ek olarak adsense yetkilileri açtığın konular, kişisel günlük tarzı olursa reklamverenlerin siteni tercih etmeyeceklerinide düşünebilirler. bu yüzden açacağın konuların bir ürünü tanıtması, gezdiğin yerlerden oluşan tanıtıcı yazılar vs. gibi açtığın konuyla ilgili reklamların çıkacağınıda hesaplamalı reklamverenlerin amacına uygun olması lazımdır.