wmaraci reklam
tr.link

Adsense'e başvurdum fakat yetersiz içerik dedi.Bunu sebebi ne olabilir?

23 Mesajlar 2.781 Okunma
acebozum
tr.link

Atak Atak www.baslatoyunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar sitemin,
Dmoz kaydı var,
PR3,
Hit'i günlük 1500,
Domain'i .com,
Özgün,
W*rez yok.

Ama cevap vermiyorlar.Dalga mı geçiyor bu google?

www.baslatoyunu.com
googleasistan
reklam

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
yetersiz içerikten onay alamamış biri olarak eğer size böyle bir nedenden dolayı vermedilerse içeriğinizi yeterli görmemişlerdir.başka bir neden aramayın.içi boş siteler neden aldı? sorusunun cevabı da adsense yönetiminde olduğuna göre.sen daha fazla içerik ekle.en büyük içerik sana gelen mailden anlaşıldığı üzere yazı yazmandır.300 kelimenin altına düşmeden 10-15 içerik daha ekle .on gün sonra tekrar başvur.sitemde o kadarı var deme.alamamışsın işte.demek ki bir de bu yolu denemen gerek.alırsan haber et yine.

herseyiblogluyorum.blogspot.com

RcpVS0198 RcpVS0198 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 72 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

Can TURGUT adlı üyeden alıntı

İçerikler diyorum hocam. Ana sayfada görünen kelime sayısı az olduğundan yetersiz içerik diyor size adsense. Ana sayfada bulunan konuların özetindeki kelime sayılarını arttırın.

Artıramıyorum ki tema kendi özetliyor benim elimde olan birşey değil:mad::mad::confused::confused:

Ek Olarak:

genchakan adlı üyeden alıntı

yetersiz içerikten onay alamamış biri olarak eğer size böyle bir nedenden dolayı vermedilerse içeriğinizi yeterli görmemişlerdir.başka bir neden aramayın.içi boş siteler neden aldı? sorusunun cevabı da adsense yönetiminde olduğuna göre.sen daha fazla içerik ekle.en büyük içerik sana gelen mailden anlaşıldığı üzere yazı yazmandır.300 kelimenin altına düşmeden 10-15 içerik daha ekle .on gün sonra tekrar başvur.sitemde o kadarı var deme.alamamışsın işte.demek ki bir de bu yolu denemen gerek.alırsan haber et yine.

Deniyeceğim peki :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al