lostyazilim
tr.link

Adsense Ekibi

2 Mesajlar 576 Okunma
acebozum
tr.link

VNOkyanus VNOkyanus Research Analyzer Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Research Analyzer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 64 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Merhabalar Arkadaşlar;
Öncelik olarak daha önceden konusu oldumu bilmiyorum fakat eğer yaparsak gerçekten hepimizin faydalanabileceği konu olduğunu düşünüyorum.Adsense sahibi arkadaşlarımız varsa bir grup kuralım 10 - 15 kişilik Skype'den ekleşelim hem yorum atalım sitelerimizin konularına hemde 1er defa adsense reklamlarına tıklayalım.

Güzel olacağının kanaatindeyim güvenilir ve dürüst arkadaşlarla yapmak gerekli tıkladım deyipte tıklamayan kişiler çıkabilir bunuda adsense panelden kontrol edebiliriz ne dersiniz ?

elektronikssl
webimgo

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3922
  • Ticaret 6, (%100)
Yaptığınız haksız kazanç oluyor. Adsense reklamlarının parasını adsense ödemiyor. Aynı sizin gibi Türk reklam verenler ödüyor. Onların parasını bu şekilde haksız yere almış oluyorsunuz. Bu yapılanın adını da siz koyun.

Ayrıca adsense basit bir sistem değil. Herşeyi kayıt altında tutuyor ve analizini yapıyor. Ücreti alamadan hesaplarınız durdurulur, paralarda reklamverenlerin hesaplarına geri aktarılır.

WM Aracı'nda da bu şekilde haksız kazanç elde etmek için gruplar oluşturmak yasaktır. Konuyu kilitliyorum.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al