-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba arkadaşlar
ben legal bir indirme sitesi actım konularım google play linkleri ve 3 tane cloud linkleri şimdi amacım 100 sayfa içerik girmek daha sonra adsense basvurusu yapmak hit almak için konuların sonuna 'apk indir' kelimesini giriyorum ama kelime analizinde konu sonunda 'full apk indir' kelimesine daha fazla hit geliyor ben simdi konularıma full apk indir kelimesini eklesem google politikalarından dışarı çıkmış mı olur adsense başvurusu red yermi içerik legal olucak sadece başlıkda full apk indir olucak tüm konularda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yanıltmaya girdiği için politikaya ters
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Banlanırsın hocam, sitende full yoksa aldatmaya yönelik hareket ve yanlış kullanıcılardan hit almak olur ban sebebi. Adsense onaylansın ondan sonra yapabilirsin riski göze alıyorsan. Ben şahsen almıyorum benzer sitemde hoş gerçi o sitemde hitler düştü reklamları komple kaldırdım çok rekabetçi bir alan emek vermeniz lazım hocam. Vaktiniz bolsa uğraşın ekmek yedirir tabiri caizse, vaktiniz az ise hiç girmeyin başka alanda site açın yolun başındayken.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Özgün 1k içerik çok iyi bir rakam ama seo ve backlink desteklemek gerekeceğine inanıyorum rekabet gerçekten çok fazla bu alanda. Vaktin varsa özgün içerik kazanabiliyorsan zamanla aramalarda yükselir kazanabilirsin hocam niye olmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kesinlikle tavsiye etmiyorum.Politikaya aykırı olduğu için uçurucaktır.Siteye yazık olmasın.