-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konunun takipçisiyim. Aynı sorun benimde başıma geldi. sebebi ise adsense otomatik reklamları aktif etmem yüzünden. Sitemdeki iletişim sayfasında otomatik reklam gösterdiği için o sayfada reklama tıklayan kullanıcılar yüzünden 30 gün ban yedim. sonra hesap tekrar açılıdığında o sayfa kaldırılmasına rağmen gene geçersiz tıklama yüzünden süresiz ban yedim. Bence sorunun kaynağı otomatik reklamlar olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İtiraz erme şansınız yok bende de aynısı olsu 1 ay boyunca reklam görüntülenmedi ve o ayki reklam geliri geri alındı.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
23-24 mayısta sayfayı açan 2 kişiden 1 i reklama tıklamış. tıklama oranı %1-3 normalken sizde %50. bilerek tıklanmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
reklamlara sürekli tıklayan kişinin ip adresini bulabilirseniz sunucudan engelleyebilirsiniz. Bu sayede sitenize bir daha giremez fakat tunnel siteler yardımıyla ya da modemi resetleyerek tekrardan sitenize gelir.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu arada tekrar yazıyorum. Eğer tıklayan kişiyi bulabilirseniz yasal işlemlere başlayacağım diyerek gözünü korkutmaya çalışın. Bir taktik daha vereyim, asla forum içerisinde adsense ile asıl kazanç sağladığınız siteyi paylaşmayın. Kıskanan çok kişi var forum içerisinde, aman dikkat.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir ara wordpress üzerinde bir eklenti görmüştüm. Belirlediğiniz reklam kısımlarını resim kırparmış gibi seçiyorsunuz ve oraya günlük fare imlecini getirip tıklama yapanların ip adreslerini ve kaç kere tıkladıklarını gösteriyordu ama ismini bilmiyorum. Bir araştırma yapın bu tür eklentiler için..
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam bu durumun önüne kesin olarak geçmen çok zor hatta hiç yok diyebilirim.Ancak en kötü ihtimalle aşırı ve dikkatinizi çeken tıklama sayıları gördüğünüz zaman vakit kaybetmeden Google'a bildirim formu yöntemiyle iletmeyi unutmayın.Ayrıca bir süre AdSense kodlarını kaldırın belki kasıtlı olarak birileri yapıyor olabilir. 1-2 Hafta unutturun belki bu durumlardan kurtulabilirsiniz
2 kişi bu mesajı beğendi.