-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Siteniz ne kadar süredir aktif ? En az 3 ya da 4 ay aktif olması gerekiyor. Adsensenin sayfasında bu bilgi mevcut. Ayrıca verdikleri cevapta sorunun ne olduğunu bende anlamadım açıkcası sudan sebep gibi geldi bana :) Uzun zamandır adsense kullanan arkadaşlar daha net yardımcı olacaklardır size.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam sitenizde forum yazıyor tıklıyorum forum çıkmıyor
Gazianteptutku.com
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam bence forum için onu kullanmayın siteniz wordpress forumunuz mybb yada bbpres olsun google bu sefer başka şeyler der
Gazianteptutku.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
2 haftalık bir siteye adsense alamazsınız. Ayrıca tekrar tekrar başvurmanız adsense almanızı kolaylaştırmaz aksine zorlaştırır.
Tasarımınızı değiştirdikten en az 1 ay sonra tekrar başvuru yapmanız gerekiyor. Sitenizin toplam aktiflik süresi 3-4 ay olmalı ve içeriklerinizide bu süre zarfında artırmış olacaksınız.
Google Adsense'ye bu süre zarfında başvurduğunuz da eski başvurunuzda ki eksiklere bakacaklar ve yeni durumunuzla karşılaştıracaklar ve görecekler ki tüm sorunlar giderilmiş,içerikler artırılmış o zaman onay alma ihtimaliniz yükseliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Cihan hocam siteniz daha bebek durumunda, daha emeklememiş bile bu durumda reklam almanız bebeğinizin sağlığına zarar verecektir. Bebeğiniz yürümeye başlasın, konuşsun ondan sonra ona bisiklet alırsınız :) Benzetmem doğru oldu mu bilmiyorum ama umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.