lostyazilim
tr.link

Adsense Gezinmesi zor site

16 Mesajlar 2.146 Okunma
acebozum
tr.link

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Adsense 'ye 3-4 kere başvurdum hepsinde yetersiz içerik sebebiyle kabul edemeyiz dediler. Ancak sitemde 75 tane %100 özgün yayın var ve çoğu 300 kelimeden daha uzun yazılar. En son sitemin tasarımını baştan aşağı değiştirdim adsense başvurdum tekrar. Bu sefer hem yetersiz içerik hemde gezinmesi zor tasarım cevabı geldi. Acaba sitemi inceler misiniz gezinmesi zor olan birşey varmı? aşağıda eklediğim adsense'nin verdiği cevapta yazanlar gibi bir sorun filan varmı bakarmısınız? www.oyunhaberleri.org

Adsensenin cevabı:

wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

Siteniz ne kadar süredir aktif ? En az 3 ya da 4 ay aktif olması gerekiyor. Adsensenin sayfasında bu bilgi mevcut. Ayrıca verdikleri cevapta sorunun ne olduğunu bende anlamadım açıkcası sudan sebep gibi geldi bana :) Uzun zamandır adsense kullanan arkadaşlar daha net yardımcı olacaklardır size.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

mceber mceber Gazianteptutku.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1019
  • Beğeniler 190 / 193
  • Ticaret 3, (%100)
hocam sitenizde forum yazıyor tıklıyorum forum çıkmıyor

Gazianteptutku.com

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Machine Hocam site 2 haftalık. domain ise 5 günlük. host olarak blogger kullanıyorum onu belirtmemişim. Blogger kazançlar sekmesinde adsense başvuru yeri aktif olunca heralde adsense ile uyumluyum diye düşünerek başvuru yapıyordum. 3-4 kere başvurum reddedilince temayı değiştirmemi söyledi bilgili arkadaşlar. Tasarımı baştan aşağı değiştirdim ve adsense ile tamamen uyumlu oldugunu düşünüyorum şuan ki temanın. Ama gezinmesi zor site uyarısı vermeye de başladı. Bende anlamadım gerçekten. alternatif reklam sponsorlarına yöneleyim diyorum düzgün bir şirket bulamadım

mceber hocam yaklaşık 6-7 saniye bekleyin forum geliyor. forum olarak google grupları kullanıyorum yavaş çalışıyor

wmaraci
wmaraci

mceber mceber Gazianteptutku.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1019
  • Beğeniler 190 / 193
  • Ticaret 3, (%100)
hocam bence forum için onu kullanmayın siteniz wordpress forumunuz mybb yada bbpres olsun google bu sefer başka şeyler der

Gazianteptutku.com

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
mceber hocam alt yapı olarak blogger kullanıyorum. blogger'a uyumlu farklı bir forum eklentisi bulamadım. aslında sitemdeki forum bölümü tutmadı desek doğru olur çünkü pek ilgilenen yok orayla. ama eski tasarımımı kullanıyorken de forum bölümüm vardı ve adsense tasarımla ilgili birşey demiyordu sadece yetersiz içerik diyordu. tasarımı baştan aşağı değiştirdim o zaman gezinmesi zor site demeye başladı. ilk mesajımda da eklediğim fotoğrafta adsensenin söylediği durumlardan hiç biri sitemde yok. pop-up açılması, yapım aşamasındaki sayfalar, çeviriciler vesaire hiç biri yok sitemde

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

2 haftalık bir siteye adsense alamazsınız. Ayrıca tekrar tekrar başvurmanız adsense almanızı kolaylaştırmaz aksine zorlaştırır.

Tasarımınızı değiştirdikten en az 1 ay sonra tekrar başvuru yapmanız gerekiyor. Sitenizin toplam aktiflik süresi 3-4 ay olmalı ve içeriklerinizide bu süre zarfında artırmış olacaksınız.

Google Adsense'ye bu süre zarfında başvurduğunuz da eski başvurunuzda ki eksiklere bakacaklar ve yeni durumunuzla karşılaştıracaklar ve görecekler ki tüm sorunlar giderilmiş,içerikler artırılmış o zaman onay alma ihtimaliniz yükseliyor.

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Machine anladım hocam teşekkür ederim ilgilendiğiz için size :) en iyisi adsense alana kadar farklı reklam şirketlerine yönelmek. biraz daha araştırma yapayım ben

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Cihan hocam siteniz daha bebek durumunda, daha emeklememiş bile bu durumda reklam almanız bebeğinizin sağlığına zarar verecektir. Bebeğiniz yürümeye başlasın, konuşsun ondan sonra ona bisiklet alırsınız :) Benzetmem doğru oldu mu bilmiyorum ama umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)
Erhanyavuz91

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Machine çok iyi anladım hocam. teşekkürler :)
Machine

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al