-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhabalar,
Birkaç tane Wordpress altyapılı site sahibiyim ve siteler henüz yeni olduğu için reklam eklemedim. Bir süre de eklemeyi düşünmüyorum.
Sormak istediğim husus ise, kasıtlı ve kötü niyetli kişiler, Adsense hesabımın banlanması için özellikle reklama tıklayıp ayrıca siteye bot gönderebilirler. Bu durumda Adsense hesabım banlanır mı?
Sitemdeki rehber içerikleri, WMAracı gibi forum siteleri üzerinden paylaşacağım. Yani konu açarak neyin nasıl yapıldığını soran kullanıcılara, '' Burada nasıl yapıldığını anlattım dilerseniz bakabilirsiniz '' şeklinde, yardımcı olması için link paylaşacağım.
Eğer bu kötü niyetli kişiler Adsense hesabımın ve domainimin banlanmasına neden olacaksa çoğu kişi gibi ben de sitemi paylaşamam doğal olarak.
Eski konulara baktığımda banlanır diyen de çok fazla, hayır Google anlar bir problem olmaz diyen de çok fazla. Bu konuya bir açıklık getirildi mi acaba?
Sanırım Google haklı/haksız banlanan bir domaini birdaha açmıyormuş diye duydum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Google'a haksız/geçersiz tıklamanın ip adresini ve tarihini gönderirsen sıkıntı olmuyordu sanırım. Ama evet ben de domain banlanınca adsense alınmıyor diye biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçersiz Tıklamalarla İlgili İletişim Formu diye ararsanız ilgili forma ulaşabilirsiniz. Geçersiz tıklama yapılan urlnizi ve zamanı bilmeniz yeterli ki. Bu bilgilere de analytics üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Eğer sitenizde geçersiz tıklama ile ilgili bir şüphe olursa bu formu gönderin incelesinler. Eğer bu formu göndermezseniz ve geçersiz tıklamaları google tespit ederse ceza verebiliyor. Günlük tıklama ve gösterimlerinizi kontrol edin hocam bir sorun yaşamazsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.