lostyazilim
tr.link

Adsense Hakkında

4 Mesajlar 600 Okunma
acebozum
tr.link

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Merhabalar,

Birkaç tane Wordpress altyapılı site sahibiyim ve siteler henüz yeni olduğu için reklam eklemedim. Bir süre de eklemeyi düşünmüyorum.

Sormak istediğim husus ise, kasıtlı ve kötü niyetli kişiler, Adsense hesabımın banlanması için özellikle reklama tıklayıp ayrıca siteye bot gönderebilirler. Bu durumda Adsense hesabım banlanır mı?

Sitemdeki rehber içerikleri, WMAracı gibi forum siteleri üzerinden paylaşacağım. Yani konu açarak neyin nasıl yapıldığını soran kullanıcılara, '' Burada nasıl yapıldığını anlattım dilerseniz bakabilirsiniz '' şeklinde, yardımcı olması için link paylaşacağım.

Eğer bu kötü niyetli kişiler Adsense hesabımın ve domainimin banlanmasına neden olacaksa çoğu kişi gibi ben de sitemi paylaşamam doğal olarak.

Eski konulara baktığımda banlanır diyen de çok fazla, hayır Google anlar bir problem olmaz diyen de çok fazla. Bu konuya bir açıklık getirildi mi acaba?

Sanırım Google haklı/haksız banlanan bir domaini birdaha açmıyormuş diye duydum.

elektronikssl
webimgo

iguanabey iguanabey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yok
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 202 / 201
  • Ticaret 9, (%100)
Google'a haksız/geçersiz tıklamanın ip adresini ve tarihini gönderirsen sıkıntı olmuyordu sanırım. Ama evet ben de domain banlanınca adsense alınmıyor diye biliyorum

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
iguanabey Teşekkürler yorumunuz için fakat ip adresini alabilmemiz mümkün değil. O dediğiniz kendi yaptığımız yanlış tıklamalar için geçerli sanırım.

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
Geçersiz Tıklamalarla İlgili İletişim Formu diye ararsanız ilgili forma ulaşabilirsiniz. Geçersiz tıklama yapılan urlnizi ve zamanı bilmeniz yeterli ki. Bu bilgilere de analytics üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Eğer sitenizde geçersiz tıklama ile ilgili bir şüphe olursa bu formu gönderin incelesinler. Eğer bu formu göndermezseniz ve geçersiz tıklamaları google tespit ederse ceza verebiliyor. Günlük tıklama ve gösterimlerinizi kontrol edin hocam bir sorun yaşamazsınız.
sworks

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al