-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence,
bir işe yaramayan bağlantı birimlerini kaldır. konunun sol başına ve altına uygun boyutta bir reklam ve sağ sidebarın üstüne ya da ortasına uygun boyutta reklam koy.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bağlantıları kaldırıp konu başlığının hemen altına 2 adet yan yana kare resim reklam koyabilirsin. Ayrıca konu ortasına da bir adet metin reklam iyi olabilir üstteki 460 ı ve sidebardaki metin reklamlarını da kaldırman lazım çünkü maksimum 3 reklam birimi şartı var. Özet olarak reklamların en etkili olduğu yerler içerik bölümleridir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar bakım onarım teknik sorumlusu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nereye reklam koyarsan koy kullanıcının gözüne soktuğun reklam banlanmana yardımcı olur. 35 k gösterime 350 tıklama alınca o günü bayram ilan ediyorum :)
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyla alakalı değil ama bu günlük gelen kişi sayılarına nereden bakıyorsunuz? Bi' anlamadım gitti şu işi.
Not: Adsense hesabım yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayaç siteleri var veya google webmaster tools diye aratırsan bulursun kardeşim. ayrıca
Trabzondan ve Optimus hocalarıma teşekkürler. uyarılarınızı önemsiyorum en kısa zamanda değişikliği yapacam inşallah :)
Ek Olarak: değiştirdim şimdi. bir bakarsanız uydu mu acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
amatör webmaster
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı sıkıntı bende de var forum sitemde kocaman iki reklam var konu başında ama ortalama günlük kazanç 0,90 dolar aylık 20 doları ne yaptımsam geçemiyorum.Kirayı kurtarsa iyi olurdu :)
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
En iyi reklam tıklanma oranı için dğeişik reklam versiyonlarını denemelisiniz. Resim reklamlar tıklanmıyor mu o zaman sadece text reklam biçimini deneyin. O da mı olmadı b usefer reklam boyutunu değiştirin. O da mı olmadı bu sefer reklamın yerini değiştirin.
Kısacası en iyi tıklanma oranını deneyerek bulabilirsiniz. Bu şekilde bırakıp beklerseniz daha çok beklersiniz.