lostyazilim

Adsense Hakkında bilgi

5 Mesajlar 1.252 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

eSenlerli eSenlerli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek sebze meyve komisyoncu
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar adsense için baş vuru yapmıstım ilk gelen gmail mesaj

Tebrikler!

AdSense hesabınız artık tamamen etkinleştirildi. Birkaç saat içinde sitenizde alakalı reklamlar yayınlanmaya başlayacak ve böylece çevrimiçi içeriğinizden para kazanmaya başlayabileceksiniz. Bu süre zarfında ödeme ayarlarıyla ilgili birkaç adımı tamamlayabilirsiniz. Bu ayarları yaptığınızda, ilk ödemenizi almaya hazır olursunuz.

Aşağıda, önemli birkaç nokta belirtilmiştir:
* Test etmek amacıyla bile olsa lütfen sayfanızdaki reklamları tıklamayın. AdSense program politikaları uyarınca, yayıncıların kendi sayfalarındaki reklamları tıklamasına izin verilmez. Reklamlarınızla ilgili daha fazla ayrıntı görmek istiyorsanız, Google Yayıncı Araç Çubuğu'nu kullanabilirsiniz.
* AdSense politikalarına uyarak kullanıcıların, reklamverenlerin ve yayıncıların çıkarlarının korunmasına yardımcı olursunuz. İhlal tespit edersek, sizi e-postayla bilgilendirir ve hesabınızın politika ihlalleri sayfasında ihlalleri belirtiriz. Bazı durumlarda, sayfalarınıza reklam vermeyi durdurabilir veya hesabınızı kapatabiliriz. Daha fazla bilgi edinin.
* AdSense kodunu, program politikalarımıza uygun yeni bir sayfaya veya siteye istediğiniz zaman ekleyebilirsiniz. Bunu yaparken bize bilgi vermeniz veya yeni bir hesap başvurusunda bulunmanız gerekmez.

AdSense'ten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için oluşturduğumuz AdSense kılavuzunuz bağlantısından mümkün olduğunca faydalanmanızı önemle tavsiye ederiz. Ayrıca, ürün güncellemeleri, yararlı ipuçları ve diğer AdSense haberlerini alabileceğiniz AdSense Google+ sayfamızı mutlaka takip edin.

Aramıza tekrar hoş geldiniz. AdSense katıldığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. Sorunuz varsa, Google AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret ederek sık sorulan soruların yanıtlarını inceleyebilirsiniz.

sönra 2 gün sönra gelen mail

İleti dizisi açıldı. 1 okunmuş ileti.

İçeriğe atla
Gmail ürününü ekran okuyucularıyla birlikte kullanma
Gmail ürününde, kimlik doğrulama sorunları var. Bazı özellikler çalışmayabilir. Sorunu düzeltmek için giriş yapmayı deneyin.

Diğer
1 / 2

Google AdSense Hesap Durumu
Gelen Kutusu
x
adsense-noreply@google.com

24 Haz (4 gün önce)

Alıcı: bana

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir

Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.

Bu durumu çözüme kavuşturmak için aşağıdaki önerileri göz önüne alın:

Sayfalarınızda yeterli metin bulunduğundan emin olun. Çoğunlukla resim, video veya Flash animasyon içeren web siteleri onaylanmaz.
İçeriğiniz yalnızca başlıklardan değil, tam cümlelerden ve paragraflardan oluşmalıdır.
AdSense'e başvurmadan önce, sitenizin tamamen oluşturulduğundan ve yayında olduğundan emin olun. Siteniz hâlâ beta durumunda veya "yapım aşamasında" ya da yalnızca web sitesi şablonu halindeyken başvuruda bulunmayın.
Reklam kodunu web sitenizin yayında olan bir sayfasına yerleştirin. Bunun ana sayfa olması gerekmez, ancak içerdiği AdSense reklam kodu dışında tamamen boş olan test sayfaları onaylanmayacaktır.
Ziyaretçilerinizin web sitenizin tüm bölümlerini ve sayfalarını bulabilmesi için net bir gezinme sistemi sunun.
YouTube videoları ile para kazanmak istiyorsanız, lütfen YouTube para kazanma programına başvurun. Yalnızca video içeren blog ve web sitelerinin onaylanmayacağına dikkat edin.

---------------------

Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.

Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Bu mesaj, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. Sorunuz varsa Google AdSense Yardım Merkezi'ni ziyaret ederek sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Yanıtla veya Yönlendir
15 GB'lık kotanın 0 GB'ı (%0) kullanılıyor
Yönet
Şartlar - Gizlilik
Son hesap etkinliği: 6 saat önce
Ayrıntılar

Arkadaşlar ne yapmam gerekıyor bana lütfen yardımcı olurmusunuz

wmaraci
reklam

harme harme Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bekçi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 127 / 73
  • Ticaret 13, (%92)
AdSense zamanında banada aynısını yapmıştı ilk onaylandı sonrada öle böle dediler açmadılar.Arkadaşım başka reklamlar var onları dene tek adsense yok,alternatifi çok firma var onları dene yandex,yahoo,link.tl,adlf.ly,shorte.st ne bileyim daha ne kadar kim bilir kaç firma var,adsenseden daha fazla kazandıran firmalar var,.Kafanızı adsense midir nedir ona fazla takmayın.Yakın bir zamanda gümlüyecek baya zarar açıklamış bu yıl isterseniz alternatif çok, az para çok para diye uğraşmayın,kanatkar olun azı para çoğuda para bilmem anlatabildimmi kardeşim.Ha bu arada adsenseden paralarını alamayanlara çok üzülüyorum :)

• Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
hangi firmayi önerirsin

Ek Olarak: yandex nasl alcaz yardımcı olurmusun

unalhso unalhso WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ü** H**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 43 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Banada klasik yetersiz içerik cevabı geldi :) Ne alaka anlamadım valla.Makalelerin çoğunluğu 300 kelime üstünde.Gerçekten nefret ettim bunlardan

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
bu adsensenin ben :)) geçmıse selam söyleyim :D

Ek Olarak: bende nefret ettim Altık Sitem 3 Aylık 6 Ayinı dolunca bida başvuru yapacagim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al