-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Net birşey söylemek aslında mümkün değil ama şöyle düşünebiliriz?
Biz bir siteye reklam verirken nelere dikkat ederiz?
-Sitenin ziyaretçi sayısı
-Sitenin tasarım kalitesi
-Eğer önem veriliyorsa warez mi değil mi?
-Tasarımdan kaynaklanan hatalar / eksiklikler var mı?
-
-
Google da bu tarz şeylere dikkat ediyor. Maddeleri artırmak mümkündür. Tahminimce siteniz warezdir diye düşünmüş olabilirler. Ama diğer sorunları da göz ardı etmemek lazım. Warez sorunu için belki telif hakkıyla ilgili bir yazı ya da uyarı mesajı koymak sorunu çözebilir.
İletişim sayfası derken contact form tarzı demek istemiştim aslında. Siteniz yeni olduğu için eksikliklerin olması çok doğal. Bence biraz süre geçtikten sonra herşey oturduğunda tekrar başvurmanızda fayda var. Öncesinde reklam almak istiyorum diyorsanız reklamstore gibi firmalara da başvurabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makine sektörü
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim .
fazlada vaktinizi almak istemiyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum .
sitede kullandığım tema lisanslı bir tema temanın lisansını sitenin root dosyasında bir yere yada herhangi bir yerde belirtmem gerekir mi sizce? hani sitenin warez olmadığını göstermek adına böyle bir şey yapmak gerekir mi acaba ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Estağfirullah rica ederim . Google kullanılan temaların lisansıyla ilgilenmemekte. Belirtmeniz gerekmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
makine sektörü
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anladım teşekkür ederim konuştuğumuz düzenlemeleri yapım
ona göre tekrar bir daha baş vurayım gerçi site de logonun yanında bir tane flash banner yaptırmıştım biraz reklam ölçülerine benziyordu 700 X 100 belki google onu sıkıntı yapmıştır sitede o var iken hemen cevap olarak telif hakkı.... falan diyordu 2 saat içinde cevap veriyordu onu dun akşam kaldırdım ve tekrar baş vurdum halen yanıt vermediler belki inceleme aşamasındadırlar .