Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Adsense'e daha önce başvurdum, aldım hatta birkaç haftada kaldı ancak birden "haksız tıklama" sebebiyle kapatıldı hesabıma. Şimdi de başka e-mail adresiyle almaya çalışıyorum ancak sorun çıkıyor. Sanırım yeni bir site olmadan almam mümkün değil?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
ne gibi sorun çıkıyor "Bu mail adresine kayıtlı adsense hesap mevcut" gibi uyarımı alıyorsunuz uyarı bu şekildeyse başka siteyle başvurmanız gerekir yada itiraz formu gönderin
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Agora adlı üyeden alıntı
Hayır, başka mail adresiyle başvurduğumda dahi iki onaydan geçiyor, reklam birimi oluşturup siteme yerleştiriyorum, birkaç gün sonra "reklamverenler için tehdit oluşturabilecek" gibisinden "sahte tık" hatası veriyor.
başvuru sırasında bir süre farklı adres, farklı isim kullanmanız gerekir. Aynı olay benimde 3 yıl önce başıma gelmişti açtığım hesaplar 24 saat yada 3 gün içerisinde kapanıyordu
Ek olarak: açtığınız hesabı bir kaç hafta kullanmayın
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
banka bilgileriyle uyuşması gerekir vereceğiniz isimdeki kişinin banka hesabına ödemeyi aktartın yada onaylanmış hesabı bir süre kullanmayın