-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Almanya'dan gelen tıklara güzel para veriyor, almancı takılın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ingilizce değil atıyorum vestel reklamı var sitenizde tıklandığında 75 kuruş veriyorsa bir oyun reklamı çıktığında 50 kuruş verebiliyor. İngiliz reklamlarınında fazla vermesinin nedeni dolar ülkemizde 2 katı olduğundan dolayıdır.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçen bir deneme yaptım ben ne kadar doğru tam emin değilim..
Önce cocielerimi sildim cromeden.. Hiçbir veri bırakmadım.. Sonra çok farklı sitelere girmeye başladım.. Mesela oyun siteleri yada tema siteleri.. 2 saat kadar sonra kendi siteme girdiğimde tüm gördüğüm reklamlar değişti.. Hiç oyun sitesi reklamı çıkmazken ilginç bir şekilde oyun reklamları ve diğer gezdiğim wp theme siteleri reklamları çıkmaya başladı..
henüz tam emin değilim ama gelen ziyaretçinin cocieleri ilede bağlantılı gibi geldi bana.. hala deniyorum bakıyorum.. Tam anlamı ile emin olduğumda belirtirim burdan..
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
93, (%98)
şimdi iki türlü reklam çıkar, ilgi alanına dayalı ve içeriğe dayalı, ingilizce bir siteniz var lokasyon türkiye olsun bunun zararı olsa olsa sadece seo açısından zararı olur ki oda çok önemli değil
örneğin içeriğiniz sağlık olsun hatta makale başlığı da hair transplantation yani saç nakli şimdi amarikada hans girince siteyee lokasyon türkiye diye bizde çıkan saçma sapan reklamlar çıkmaz, ya içeriğiniz ile ilgili ingilizce bir reklam çıkar, yada hansın daha önce neye eğilimi varsa ilgi alanı, ona yakın bir reklam çıkar