Konu biraz uzun olabilir, uzun zamandır yazmak istiyordum fakat üşeniyordum.


Şimdi öncelikle benim bir türkçe içerik sitem vardı. Günlük 1k ile 3k tekil hiti vardi. Adsensede sadece o sitede reklam ekliydi. Türkçe site olmasına rağmen BGBG 1 tl den aşağı inmiyordu. Bu türkçe sitenin yabancı halini (Türkçe dil desteği mevcut) scriptini yazdım. Ve sonunda açılışı yaptım, türk sitedekileri yabancı domaine yönlendirdim.

Şuan ilgi iyi fakat Adsense berbat.. Adworsten kelimeye bakıyorum (domain adı tam olarak o kelime değil) +4 TL gösteriyor, fakat sayfa BGBG 0,10 :D şaka gibi.

Ne yapmam gerek bilmiyorum, üstelik site için günün bir kısmını harcıyorum.

Adsense uzmanlarından bilgi istiyorum, reklam yerleşimlerini düzenleyin demeyin.

Gayet düzgün, zaten diğer sitedeki gibi yerleşimler. Diğer sitedede örnek 10k page views 20k da reklam views vardı 2 reklam kullanıyordum. Günlük en az 15 TL kazandırıyordu.

Yeni siteye geçtiğime pişman oldum gibi, daha yeni açıldı fakat bilemiyorum artık..




Konuda Adsense uzmanları dedim fakat, fikri olanda yazabilir. Her türlü yoruma açığım.

Teşekkürler

Adwors kelime:



örnek bu kelime "webmaster forumu" ise site adı "wmforum" gibi düşünün. site keywordslerinde bu kelime kullanılıyor ve aynı şekilde başlıklarda.


Edit: Ve sitede çoklu dil sistemi kullanılıyor, yani giren kullanıcı ilk başta almanyadan geldiyse site dili Almanca oluyor aynı şekilde Türkçe ve İngilizce içinde geçerli. Acaba tek bir dil mi yapsam? Sizce bundan kaynaklı olabilir mi? Index sıkıntısı vs?

Ek Olarak: güncel