Merhaba arkadaşlar hiç bir adsense ile alakam yenı bir gmail hesabım olmasına rağmen bu hatayı alıyorum 2 dir. ilkte dedi o dediği gmaile giriş yaptım. onaylı adsense felan yoktu ortada lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa.
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin hâlihazırda onaylı olan bir AdSense hesabı ile eşleştiğini tespit ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediği için, maalesef yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
Bir AdSense hesabım var, ancak bu hesaba erişemiyorum: Lütfen girişlerle ilgili sorun gidericimizdeki adımları izleyin. İşlem sonucunda hesabınıza yeniden erişim elde edemezseniz, bize ulaşmanız için bir seçenek sunulur. Bize ulaşmanızın ardından, AdSense hesabınıza istediğiniz giriş bilgileriyle erişebilmeniz için size yardımcı oluruz.
Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacım var: Birden fazla başvuru göndermeyi denemekle ilgili daha fazla yardım almak için lütfen bu yardım makalesini inceleyin.
popilistmedya@gmail.com giriş bilgilerini mevcut AdSense hesabıma ek giriş bilgileri olarak eklemek istiyorum: Lütfen bu adımları izleyin.
Mevcut hesabımı kapattım: Lütfen aşağıda yeniden başvurun.
Evet, diğer hesabımı kapattım