lostyazilim
tr.link

Adsense Hesabı Alımı Konusunda Yardım (Ücretli & Ücretsiz)

82 Mesajlar 7.474 Okunma
lstbozum
tr.link

Olcayto Olcayto Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** O**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 50 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

rentvio adlı üyeden alıntı

sadece yazı yazmamız yeterlidiri peki ? ek önerileriniz mevcutmu yada ücret dahili kesinlikle alabilirim diyebilirmisiniz yani sitemiz yeterlimidir

Hocam ben başkalarının sitesi için onay almıyorum çalışma sistemim konumda yazıyor.

%99.9 onay alıyorum 3-4 gün içerisinde fakat konuyu incelemenizi tavsiye ederim..

Ek Olarak:

saydek adlı üyeden alıntı

Bence AdWords reklam verin bir cuzi miktar ile, sonra Google sizin bir firma sitesi olduğunuzu anlayacaktır içerik önemli değil. Devamında adsense başvurusu yapın reklam veren olduğunuz için reklam yayıncısı olmanızın da yolunu açacaklar.

Adwords ile Adsense'nin hiç bir ilgisi yoktur arkadaşa boşa para harcatmayın. Ben bundan iki sene önce yaklaşık bin tl reklam verdim ve o sırada Adsense başvurdum yetersiz içerik aldı. Sadece içerik önemlidir emin olabilirsiniz..

wmaraci
reklam

rentvio rentvio Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Olcayto adlı üyeden alıntı

Hocam ben başkalarının sitesi için onay almıyorum çalışma sistemim konumda yazıyor.

%99.9 onay alıyorum 3-4 gün içerisinde fakat konuyu incelemenizi tavsiye ederim..

Ek Olarak:

Adwords ile Adsense'nin hiç bir ilgisi yoktur arkadaşa boşa para harcatmayın. Ben bundan iki sene önce yaklaşık bin tl reklam verdim ve o sırada Adsense başvurdum yetersiz içerik aldı. Sadece içerik önemlidir emin olabilirsiniz..

kardeşim sadace ana sayfamıza yazı eklememiz yeterli olacakmıdır ? tecrübeleriniz ile yardımcı olurmusunuz lütfen ben şimdi ana sayfamıza yazı yazırlıyorum 600 karakterlik veya üzeri olacak şekilde ek olarak yapmamız gereken nedir ? mutlaka ek birşeyler gerekecektir ilginiz için teşekkürler

Olcayto Olcayto Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** O**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 50 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

rentvio adlı üyeden alıntı

kardeşim sadace ana sayfamıza yazı eklememiz yeterli olacakmıdır ? tecrübeleriniz ile yardımcı olurmusunuz lütfen ben şimdi ana sayfamıza yazı yazırlıyorum 600 karakterlik veya üzeri olacak şekilde ek olarak yapmamız gereken nedir ? mutlaka ek birşeyler gerekecektir ilginiz için teşekkürler

Açtığım konu da her şey mecvut. Dediğim şekilde yaparsanız onay alırsınız yoksa tasarımı değiştirmelisiniz. Sadeliğe önem verin. İyi günler..

• Üyelik 07.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Açtığım konu da her şey mecvut. Dediğim şekilde yaparsanız onay alırsınız yoksa tasarımı değiştirmelisiniz. Sadeliğe önem verin. İyi günler..

konunuza baktım ancak yapmamız gerekeni anlayamadım malesef

Ek Olarak:

birde google politikalarına uyumlu değil ne demek onu anlayamadım hadi yetersiz içerik tamam metin yazın diyorsunuz peki gerisi nasıl olacak politika uyumu olarak neyi kast ediyor sitemizde ne aykırı yada eksik

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar

www.vip-rentacar.com sitemize adsense almak istiyoruz bir kaç gün önce başvuru yapmıştık yetersiz içerik uyarısı vermişti

forumda bulunan bir adsense uzmanının ilettiği üzerine sitemize bir çok yazı yazdık şimdi başvuru yaptık yetersiz içerik uyarısı vermedi ancak bu seferde

site google politikaları ile uyumulu değil şeklinde uyarı geldi bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim

ilginiz için çok teşekkürler

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
İmzadaki linkten paketi inceleyebilirsiniz?

• Üyelik 07.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

ShakenHidra adlı üyeden alıntı

İmzadaki linkten paketi inceleyebilirsiniz?

paketle ne alakası var ki sadece yardım rica ettik yapmamız gereken nedir şeklinde yinede sağolun

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Kötü bir niyetim yoktu. Gelen mailde sadece google politikalarına uygun değil mi yazıyordu? Ayrıca sitenize mobilden giriş sağlayamıyorum.

• Üyelik 07.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

ShakenHidra adlı üyeden alıntı

Kötü bir niyetim yoktu. Gelen mailde sadece google politikalarına uygun değil mi yazıyordu? Ayrıca sitenize mobilden giriş sağlayamıyorum.

öncelikle ilginiz için teşekkürler bizde artık çok stres olduk gerçekten çok ciddi seo yapısına sahip bir site binlerce hite sahip herşey özel ve özgün

Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz.

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

bu şekilde mail geldi şimdiden herkese çok teşekkür ederim

Not : mobil olarak ben ulaşabildim rica etsem tekrar bakabilirmisiniz ?

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Sitenize girebilseydim. İletişim bölümü var mı? Tema w@rez mi? İçerikleriniz diğerlerinden farklı mı? Sitenize gelen hitler doğal mı?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al