lostyazilim
tr.link

Adsense hesabı kapatılan siteye reklam koymak?

5 Mesajlar 883 Okunma
lstbozum
tr.link

Suskun34 Suskun34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Unlu Mamüller
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 27 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.Blogger sitem için adsense hesabı almıştım.Ne hikmetse kötü sonuçlandı ve geçersiz trafik bahanesiyle hesabım kapatıldı. 180 TL olmuştu hesap yalan oldu.
Şimdi sizlere sormak istediğim şey yeni adsense hesabı aldım başka site adına.Yeni adsense hesabı ile adsense hesabı kapatılan siteye reklam koyabiliyor muyuz? Yasak ve ban sebebi mi?
Lütfen net ve kesin bilgisi olan dostlarımız beni ve bu bilgiye ihtiyacı olacak olan insanları bilgilendirmiş olsun.
Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
Site ban yediyse reklamlar görüntülenir mi bilemem.

Cemedo Cemedo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Domain banlı ise reklamlar gösterilmez. Ama adsense hesabınız banlanmış sanırım ve sebebi geçersiz tıklama. Yani site alakalı bir durum değil bu durumda herhangi bir problem olmaz tabi site eğer google adsense politikalarıyla uyumluysa.
Suskun34

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Unlu Mamüller
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 27 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Sadece adsense hesabım kapatıldı hocam, sitenin bir günahı yok :D site politika ile uyumlumu derseniz incelenmiş ve adsense almaya hak kazanmış bir site, ama şöylede bir durum var ki aynı tema aynı içerik mantığı ile yeni siteden adsense başvurusu yaptım warez dedi :D açıktan paylaştığım yasal lisans paylaşımlarını kaldırdım başvuruyu yeniledim onaylandı :D google'da ne yaptıgını bilmiyor.Yine banlarsa da umrumda değil :D İnsanın zoruna giden hemen veya bir gün sonra hesabı kapatsa arkanı döner gidersin, adamlar 2-3 ay para kazanmanı bekliyor tam para çekeceksin BAN haydaaa ne lahana nede turşu hesabı.Adsense almakta ekmek almak kadar basitmiş bunu öğrenmiş oldum.Adsense zaten gıcık oldum, reklamı yerleştireyim banlarsa banlasın :D
Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Unlu Mamüller
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 27 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Reklamı adsense hesabı kapatılan blog sitemde yayınlamayı başaramadım boş görünüyor.Blogger sitesini adsense alan gmail hesabına devrettim reklamı ekledim yine yemedi boş görünüyor :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al