Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
artizfm adsense hesabının 1.onay süresi çok kısa olabilir. Bu durumda arkadaşlar alım-satım işine yönelir. Fakat hiçbir web site için 1.onay almış adsense değer taşımaz. Çünkü asıl önemli olan nokta 2.onaydır ve başvurulan sitenin doğrulanmış olması önemlidir.
Eğer 2.onay yaparak hesap satışı olmuşsa bu ilerleyen süreçte ciddi problem teşkil edebilir. Bu nedenle hazır hesap satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar olabilir. Bunların en önemlisi ise hesabın uzun süre ödeme almış ve kullanılmış olmasıdır. Eğer bu maddeler olumlu sonuç vermişse adsense hesabını satın alıp siz de doğal yöntemler ile kazanç sağlayabilirsiniz.
Aksi takdirde 200TL'ye satılan pinsiz veya 500TL'ye satılan pinli adsense hesapları bu miktarları çöpe attığınızın göstergesi olacaktır. Tabiki istisna vardır. Ancak %75 oranında sabır gösteremeyenler olumsuz sonuç alır. Eğer sabrınız varsa sıfırdan hesap oluşturmak daha makuldur.
Hep o dini mesajları 15 kişiye göndermedim diye bu haldeyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Peki böyle bir adsense hesabında yayınlanan reklamlardan dolayı, ileride hesap kapanırsa site adsense üzerinde banlı duruma düşer mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Bundan bir beş yıl kadar önce bloğum için başvuru yapmıştım. Kabul edilmişti. Tabi o zamanlar böyle forumlar falan bildiğim yok, denemek için tıklamıştım ve engel yemiştim.
O blog zaten kapalı. E-posta adresim bile değişik. Şimdi bir tane açarsam, ad-soyad aynı olunca yine ban olur mu acaba? Eskiden TCKN veriliyor muydu bilmiyorum, ki şimdi de verilip verilmediğini bilmiyorum. Şansı denemeye değer mi sizce?
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
nettebugun daha önce aldığınız adsense hesabınızda sadece isim soyisim yazmışsanız ve pin almamışsanız tekrar başvuru yapabilirsiniz. Aynı isim sorun yaratmayacaktır.
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
HüseyinALHAS farklı bir kişi var ise onun adına alabilirsiniz, fakat adresiniz kesinlikle farklı olmak zorundadır.
nettebugun yanlış hatırlamıyorsam 20TL biriktiğinde size hesap bilgilerinizi ve adresinizi girmeniz için bir imkan sağlanıyor. Sizde adresinizi yazıyorsunuz ve adsense pin kodu adresinize geliyor. Eğer böyle birşey olmadıysa tekrar başvuru yapabilirsiniz (farklı site için yaparsanız daha iyi olur/risk azalır).
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Google Adsense, konusunda bilinmesi gereken bir çok bilgiyi içeren ve önemli etken hususlarına dayalı olarak paylaşılan önemli bir kaynak.
Eline ve emeğine sağlık Ejder hocam. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Profesyonel Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
2 saat kadar once aldim PTT den pin imi ve onayladim :)