Zortan
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
4 gün önce adsense hesabım tamamen onaylandı ve bu 4 gün içinde sorunsuz bir şekilde para kazanmaya başladım. Ancak bugün bir mail geldi. Mailde adsense hesabınızı onaylamadık yazıyordu. Sebebi ise yetersiz içerik.
Şimdi benim anlamadığım konu şu. Bana 4 gün önce hesap onaylandı diye mesaj geliyor ve ben siteme reklamları koyup para kazanıyorum. 4 gün sonra ise yetersiz içerik nedeniyle hesap onaylanmadı şeklinde mail geliyor. Google bizimle kafamı buluyor anlamadım gitti? Sizce bunun sebebi ne olabilir ?
RaLLy
YaLanDunyA
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşım 2. Onayı Almadan Adsense Onay aldık sayılmaz. ve bu aralar herkesde aynı şey oluyor. adsense ilk onay alınıyor. reklam eklenince reklamlar görünüyor hatta tıklanma başına para dahi veriyor. belirli bir süre sonra reklam görünmüyor. bu da 2. onayı almadığınız anlamına geliyor. vede kabul edilmemiş zaten.
Zortan
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben zaten 2. onay için sürekli başvuru yapıyordum. Adsense hesabını tamamen aktif hale geldi, birkaç saat içinde reklamlarını görünmeye başlıcak şeklinde mail aldım. Şimdi ben bu durumda dahi 2. onayı alamamış mı oluyor.
RaLLy
YaLanDunyA
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
2. incelemeden sora reklamlarınız görünmeye başlayacaktır yazar. gelen maili pm olarak atarmısın.