-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bu sene 3. üniversiteye hazırlandığım için elimi ayağımı site işlerinden çekmiştim. Yaklaşık 4 senedir Amerika'da yaşıyordum, orada Adsense başvurdum ama ülke ABD olarak gözüküyor ve bu Türkiye olmuyor. Mail de attım olmadı. Kazanç hep dolar bazında... Bu benim yararıma mı, zararıma mı? Ödeme alırken Türk bankasına yaparken dolar hesabım mı olmalı?
Hesap boş boş duruyor. Yoksa yazın kuracağım sitelerle, başka gmail ile mi başvurayım Türkiye olarak? Adsense hesabı satmak yasak diye biliyorum çünkü, gerçi PİN ile onaylanmadı daha 6-8$'da.
Şimdiden teşekkürler.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
abd banka hesabın olmalı para oraya yatar malesef tr olmuyor hesap
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sizin olayı bende yaşadım. Abd hesabınıza gelsin paranız oradan tr hesabına para aktarabilirsiniz. Tr den bir dolar hesabı açın intrernet bankacılığından transfer yapın çok büyük mevla değil ise paranın büyüklüğüne göre kesintiler değişir.
Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.
soz
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence direk türk bankasından dolar hesabı açıp dollar hesabınıza gönderin. Dolardan TL ye dönüş yaparken baya zararınız olur banka alış satış pozisyonuna göre.
Bu arada bu konuya ilave olarak şöyle bir sorum olacak: Örneğin arkadaşın hesabı amerika kayıtlı ve pini oraya geldi girdi oraya ait onaylı hesap oldu şimdi bu durumda arkadaş türkiyeye geldiğinde adsense hesabına türkiyede giriş yaptığında sıkıntı olur mu ?
Çünkü yurt dışında adsense satanlardan adsense hesabı almayı düşünüyorum sıkıntı çıkarmı diye teredütlüyüm.
Buda benim kafama takılan bir soru cevaplayan olursa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Hocam bunlarla uğraşmanıza gerek yok paypal hesabı açar parayı oraya aktarır paypaldan komisyonsuz olarak tr hesabınızı tanımladığınız hesaba para gönderir tr hesabına çekersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-