Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Geçmiş olsun hocam :S Geçen gün adsense hesabı aldığına dair konunu okumuştum ve senin adına mutlu olmuştum fakat şuan üzüldüm, geçen gün sitene saldırı yapan kişi yüzünden banlanmış olabilir belki?
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Vjolenza adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun hocam :S Geçen gün adsense hesabı aldığına dair konunu okumuştum ve senin adına mutlu olmuştum fakat şuan üzüldüm, geçen gün sitene saldırı yapan kişi yüzünden banlanmış olabilir belki?
Yok canım :) Biraz bende de hata var.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşinin adına Yeni bir hesap için adsenseye başvur. kendi bilgilerinle artık alamazsın.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hesabınızın açılması imkansız hocam, geçmiş olsun. Söz konusu olan site banı değil, hesap banıdır. Hesaplar pro hesaplar haricinde bana tekrar açılmaz! Hesap ile ilgili banlanmaya dair gerekçeler AdSense politikalarına göre banlanıyor ve kesindir.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
blogac adlı üyeden alıntı
Hesabınızın açılması imkansız hocam, geçmiş olsun. Söz konusu olan site banı değil, hesap banıdır. Hesaplar pro hesaplar haricinde bana tekrar açılmaz! Hesap ile ilgili banlanmaya dair gerekçeler AdSense politikalarına göre banlanıyor ve kesindir.
Gerçekten mi bir arkadaş aldı iş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Geçmiş olsun hocam 2. kez :) önce keşke araştırsaydınız bu konuları. Üzüldüm sizin adınıza. Hesabınızın açılması yeniden etkin şekilde kullanımı imkansızdır. Bu konuda profesyonel olarak çalışan ve kurumsal düzeyde projeler üreten biri olarak hesabınızın ban sorununun geçersiz etkinlikten dolayı banlandığını da ifade etmeye çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
26 Nisanda başlayan hikaye 3 gün sürmüş anlaşılan. Geçmiş olsun kardeşim. Banlı hesabı biraz zor açarsın.