hopper
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Gamer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar 2007 yılından olan bir adsense hesabım vardı ve yakın zamanda tekrar kullanmaya başlamıştım, aralık 3 gecesi bir eposta aldım hesabımın durduruldğu ile alakalı ve itiraz edebilirsiniz diyordu gerekli itirazı yaptım ve bu sabah eposta geldi hesabımın yeniden etkinleştirilmesinin mümkün olmadığını söylemişler.
Bu saatten sonra ben nidem kime gidem :) aynı isme tekrardan adsense başvurma şansım yok artık değilmi ? Farklı bir kişi bilgileri ilemi başvurmam gerekiyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Siteler adsense banlı değilse yeni hesabında kullanabilirsin ama yeni hesap almak zor.
Şimdi tövbe zamanı..
hopper
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Gamer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hile ve ihlal ile alakalı olduğunu söylemişler çok detaylı yazmamışlar, ama bu konu hakkında şok oldum bu tarz bir durumu bilinçli birşekilde başkaları yapabilirmi reklam gösterim ve tıklama için?
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Öncelikle geçmiş olsun. Kapatılan adsense hesapları tekrar açılmaz.
Eğer ki siteleriniz adsense ban yemediyse, yeni bir adsense hesabı aldığınızda siteleri tekrar kullanabilirsiniz.
Yeni adsense aynı "isim soyisim" olabilir ama; adres, telefon, banka bilgileri, bilgisayar ip vb hiçbir bilgi aynı olamaz. İp den vs yakaladığında yine kapanır. O yüzden farklı bir lokasyondaki temiz bir bilgisayar ve adsense uyumlu başka bir site ile başvuru yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsenseye uygun bir siten varsa hemen baska bir internet ile yeni email adresi acarak tum bilgilerini degisik gir ve adsenseyi alinca tekrar gercek bilgileri duzenleyip kullanabilirsin. Ben banlandiktan sonra 5 adet adsense aldim sorun olmaz eski hesabida unut o artik acilmaz.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
CodeR
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende 190 tl ile banlandım fena canımı acıttı google o yüzden internet reklamcılığına sıcak bakmıyorum artık!
Forum Dışı İletişim İçin Mail - Skype: mehmetvarisli42@gmail.com