lostyazilim

Adsense hesabına Nasıl 2. Hesap Eklenir

3 Mesajlar 518 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rakun Rakun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar bir adsenseli sitem vardı, ikinci sitem adsense onayı almamıştı kopya içerikten dolayı . Bugün makalelere baktığımda 26sinin 100de 100 özgün 2 makalenin yüzde 40 civarı özgün olduğunu gördüm. Hemen 2 makaleyi sildim ve adsense reklamı ekledim. Sorum şunlar: 1-Adsense politikalarına uyumlu fakat onay almayan siteye reklam eklemek uygun mu? 2- Adsense hesabına 2. Siteden gelen reklam gelirlerini nasıl ekleyebilirim. Teşekkürler şimdiden

wmaraci
reklam

hsntngr hsntngr Kontör at Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 1155
  • Beğeniler 99 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
EKlenir hocam sorun olmaz. Ayarlar -> sitelerim kısmından eklersiniz. Eğer bir içerikten kaynaklı sorun olursa zaten adsense size ihlal veriyor ve siz düzeltene kadar o sayfada reklamları kaldırıyor. Gelirleri eklemekten ne kast ettiğinizi anlamadım.. Zaten sitenizi eklep reklamları bu sitede yayınladığınızda diğer tüm sitelerin gelirleri ile birlikte gösteriyor.

Rakun Rakun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 2, (%100)
Ama site ekleme kısmından ben milliyeti bile eklesem eklenmez mı o direkt ikinci sitenin de benim olduğumu nasıl anlayacak acaba ?mümkünse özelden link atsam sitede reklam çıkarsa bir kez reklama tiklar misin. Eğer dediğin doğruysa tıklama adsense hesabında görünmesi gerekecek

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al