-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bir adsenseli sitem vardı, ikinci sitem adsense onayı almamıştı kopya içerikten dolayı . Bugün makalelere baktığımda 26sinin 100de 100 özgün 2 makalenin yüzde 40 civarı özgün olduğunu gördüm. Hemen 2 makaleyi sildim ve adsense reklamı ekledim. Sorum şunlar: 1-Adsense politikalarına uyumlu fakat onay almayan siteye reklam eklemek uygun mu? 2- Adsense hesabına 2. Siteden gelen reklam gelirlerini nasıl ekleyebilirim. Teşekkürler şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
EKlenir hocam sorun olmaz. Ayarlar -> sitelerim kısmından eklersiniz. Eğer bir içerikten kaynaklı sorun olursa zaten adsense size ihlal veriyor ve siz düzeltene kadar o sayfada reklamları kaldırıyor. Gelirleri eklemekten ne kast ettiğinizi anlamadım.. Zaten sitenizi eklep reklamları bu sitede yayınladığınızda diğer tüm sitelerin gelirleri ile birlikte gösteriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ama site ekleme kısmından ben milliyeti bile eklesem eklenmez mı o direkt ikinci sitenin de benim olduğumu nasıl anlayacak acaba ?mümkünse özelden link atsam sitede reklam çıkarsa bir kez reklama tiklar misin. Eğer dediğin doğruysa tıklama adsense hesabında görünmesi gerekecek